Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Primera jornada Garage Sale a Canyelles

2019 07 14 garagesaleCanyelles ha organitzat la primera jornada de 'Garage Sale' o Venda de Garatge, aquest diumenge 14 de juliol al matí.

En aquesta primera edició han estat cinc els ciutadans que s'han pogut afegir a la iniciativa, que s'emmarca en les polítiques de promoció del reciclatge i protecció de medi ambient de l'Ajuntament de Canyelles. L'objectiu ha estat oferir la possibilitat de donar una segona vida a molts objectes de la llar que els seus propietaris ja no fan servir.

Llegeix més...

Accions de protecció al llentiscle del Camí Pla del Bosc

2019 07 12 bassallentiscleL'Ajuntament de Canyelles està seguint amb les mesures de protecció i cura del llentiscle centenari que hi ha al Camí del Pla del Bosc. Després que fa uns mesos patís un incident que el va deixar malmès, l'Ajuntament de Canyelles amb el suport d'Agents Rurals, els ADF i altres voluntaris experts del municipi han pres diverses accions per revitalitzar-lo i seguir amb les mesures de protecció.

Llegeix més...

Primera jornada Garage Sale a Canyelles. Aquest diumenge 14 de juliol segueix la Ruta i dona una segona vida als objectes

2019 07 14 GarageSalewebCanyelles organitza la primera jornada de 'Garage Sale' o Venda de Garatge, aquest diumenge 14 de juliol, de deu del matí a dues del migdia.

Seguiu la ruta i podreu donar una segona vida a molts objectes de la llar que els seus propietaris ja no fan servir.

Podeu trobar Vendes de Garatge a les següents adreces:

  • Camí de Cal Domingo, 13 (Nucli antic)
  • Passatge Can Cros , 26 (Nucli antic)
  • Ronda Gaudí, 49 (Califòrnia)
  • Avinguda Montserrat, 47 (Califòrnia)
  • Carrer Principal, 73 (Vora Sitges)

Llegeix més...