Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Enquesta sobre els actes de Nadal a Canyelles

Dintre de les accions de participació ciutadana que l’Ajuntament està promovent, i amb l’objectiu de conèixer les impressions de la ciutadania sobre els actes que es realitzen al municipi durant les festes nadalenques, s’està duent a terme una enquesta de valoració.

Amb la finalitat de disposar de dades de primera mà sobre l’opinió dels veïns i veïnes de Canyelles d’aquests esdeveniments, l’Ajuntament ha iniciat un procés d’enquestes per conèixer les impressions d’una mostra significativa de persones.

Llegeix més...

Canyelles, capital dels Pirineus durant dos dies

2015 10 27 FiraAndorra 01L’Ajuntament de Canyelles ha signat un conveni de col·laboració institucional amb el Comú d’Andorra la Vella, la capital del Principat d’Andorra, per realitzar promoció turística de Canyelles al país dels Pirineus. Una de les conseqüències contemplades és que Canyelles participi en la Fira d’Andorra la Vella, que enguany celebra la seva 37a edició. 

Aquesta fira és la més important de tot el Pirineu, i enguany ha estat tot un èxit, amb una afluència de gairebé 70.000 assistents, que han pogut visitar els més de 150 estands disposats en un espai aproximat d’onze mil m2.

Pel que fa a l’estand de l’Ajuntament de Canyelles, va donar a conèixer els restaurants i comerços mitjançant l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT); també la seva indústria, així com la marca Nadal Canyelles.

Llegeix més...