Diumenge 12 d'abril l’associació Autisme amb Futur celebra dia mundial de conscienciació sobre l'autisme

Un any més ja està en marxa la Festa per celebrar el 2 d'abril, dia mundial de conscienciació sobre l'autisme, enguany es tornarà a celebrar a Vilanova i la Geltrú i està organitzada per l’associació Autisme amb Futur (Associació de famílies de persones diagnosticades amb TEA (Trastorns de l'Espectre Autista) de les comarques Garraf-Penedès) i tindrà algunes novetats:

Actuacions durant tota la Festa.
Taller de circ amb l'Escola de Circ Saltimbanqui.
Es sortegen 2 fofutxes que representen els nens del nostre logo. Les butlletes a 1€ es poden comprar ja a la Botiga Sinra Dona de Les Roquetes i a la Caseta d'Informació de l'Associació Autisme amb Futur, durant la Festa, diumenge dia 12 d'abril. Tindran samarretes i moltes coses per qui vulgui fer la seva aportació i col•laborar amb la associació Autisme amb Futur.
Tancaran la Festa colles de tabals infantils i juvenils de tota la comarca del Garraf.

La festa serà el diumenge 12 d'abril, de 11:00h a 14:00h al Parc de Ribes Roges, de Vilanova i la Geltrú, on estan les pistes de bàsquet.
Gratis, per a tothom que vulgui passar una estona molt divertida i aprendre sobre l'autisme.

2015 04 12 FestaAutisme Cor

Programa d’actes:

11:00h Començarem movent l'esquelet amb una Màster Class de Zumba molt divertida. Us penjarem els vídeos de les coreografies que es faran al Facebook i a la web www.autismeambfutur.org, perquè aneu assajant els passos. No tingueu vergonya que no estareu sols!!!! Ens acompanyaran més de 60 zumberas i zumberos de l' entitat Siente el Ritmo. A aquesta mateixa hora també s'iniciaran els tallers didàctics ubicats a les casetes, el taller de circ, la caseta informativa de la nostra associació i la caseta d'articles per col•laborar.

11:30h Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de la Sra. M. Carmen Escalera, presidenta de l'associació Autisme amb Futur. Intervenció a càrrec de la Il•lma. Sra. Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Intervenció a càrrec de la Hble. Sra. Neus Muntè, consellera de Benestar Social i Família. A continuació, lectura del Manifest a càrrec de la Sra. Anna Barrachina, actriu .

12:00h Inici de les activitats lúdiques: Grans i petits no us podeu perdre l'oportunitat de fer un partidàs amb un equip guanyador a l'Inflable Futbolí, i per als mes atrevits hi ha l'Inflable Gladiadors. Si sou mes d'esports de motor, apunteu-vos a la cursa de cars (esmorzeu bé que el motor sou vosaltres...jeje) i per als mes flexibles cursa de sacs i limbo!!! Tot això gràcies a la col•laboració de Barcelona Paintball. A més, els mes curiosos podran pujar als vehicles que ens portaran Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local.

12:00h Gaudirem d'una exhibició de Ball Flamenc amb Eva Rodríguez i Laura Rodríguez.

12:30h Els membres de Centre Artis ens faran gaudir d'una bona estona de Funky, Latino i Aeròbic.

13:00h L' Escola de Ball Teresa Carulla ens mostrarà el gran talent dels seus alumnes mes petits amb Hip-hop.

13:30h Farem el sorteig de les Fofutxes. Qui serà l'afortunat/da?

13:45h Estigueu preparats i no us espanteu si sentiu tremolar el terra!!! De tota la comarca del Garraf arribaran colles infantils i juvenils de tabalers que tocaran tots a una amb tant de ritme i il•lusió que de ben segur us arribarà al cor.

14:00h Que millor tancament de festa que els nens i nenes de l'associació deixin anar globus blaus amb un desig per al seu futur... Això es fa gràcies a la col•laboració desinteressada de tots els participants i col•laboradors, que creuen en el projecte de l’associació, els recolzen i els animen a continuar. Això es fa gràcies a l'ajut i al suport de valor incalculable que donen tots els voluntaris que col•laboren amb l'associació. Això es fa gràcies a l'empenta, la voluntat i el desig d'un futur millor de totes les famílies que formen l'associació Autisme amb Futur. Això es fa gràcies a tots els que veniu a la festa a fer-los costat.

TOTS SOM ÚNICS!!!

Cartell Festa Autisme