Programes terapèutics i socioeducatius per les famílies de Canyelles

2015 5 13 TerapiaFamiliarDes del mes de febrer a l’Ajuntament de Canyelles s’estan realitzant Programes terapèutics i socioeducatius per les famílies, en un espai on la cooperativa Eduvic SCCL ha estat atenent quinzenalment a les famílies.

Eduvic és una societat cooperativa de treball associat constituïda el 1994, amb caràcter d’iniciativa social, sense ànim de lucre que té per objectiu treballar amb la infància, l’adolescència i la joventut, en general i en risc social, incidint en les seves famílies, en el seu entorn i en la societat, tant a nivell especialitzat com a nivell preventiu.

La finalitat és que EDUVIC, des de la Plataforma Cruïlla, pugui atendre de forma gratuïta a les famílies dels nens i nenes derivats i valorats des dels Serveis Socials Bàsics de Canyelles. Un cop ha finalitzat el suport econòmic del programa CaixaProinfància de la Fundació La Caixa a causa d’haver cobert la totalitat de beques previstes pel 2015, des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Canyelles s’està treballant per consolidar aquest servei terapèutic i socioeducatiu.