Obres de millora d’accés a l’escola Sant Nicolau

La setmana entrant està previst que comencin les obres de millora d’accés a l’escola CEIP Sant Nicolau de Canyelles, així com una zona d’estacionament de vehicles particulars i de transport col.lectiu. El projecte ha estat fruit gràcies a una actuació coordinada entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Garraf i l’ajuntament de Canyelles. Es proposa que l’actual camí, amb una secció aproximada de 3 metres passi a tenir una amplada de 10 metres  ­—6 metres de calçada i 2 metres de vorera en cada costat—­  per poder circular en doble sentit, així com la instal.lació d’enllumenat públic. L’aparcament ocuparà un superfície de 3000 m2 amb una capacitat aproximada per a 100 vehicles. Aquestes millores permetran que pares i alumnes puguin gaudir d’un trajecte d’accés a l’escola més ràpid i agradable. Està previst que les obres finalitzin en tres mesos.