Els joves de Canyelles reprenen els tallers de Graffiti

Aquest primer trimestre de 2013, sempre amb l’impuls i recolzament de l’Ajuntament de Canyelles, un grup de joves juntament amb el tècnic del Pla de prevenció de drogodependències la Traca del Consell Comarcal del Garraf, han pintat dos murs al municipi amb la tècnica del Graffiti: un primer situat a l’espai cívic jove i un segon realitzat el passat 20 d’abril en un mur de la pista de tennis de la zona esportiva.  
 
Aquesta activitat de lleure i alhora recreativa desenvolupada pels joves, es fonamenta en la intencionalitat educativa de dotar de protagonisme als joves del municipi, oferint un espai on es puguin visualitzar les seves creacions a partir del compromís i el treball participatiu. Hi ha també present un objectiu específic a assolir:  intervenir activament per a la prevenció del consum de drogues entre els joves; aquest programa preventiu de consolidació d’ actituds i hàbits contra les drogues  ja es troba en marxa des de  principis d’ aquest mateix any.
Com accions operatives del pla, no només es realitzen Graffitis sinó que també es fan xerrades adreçades a  diferents grups de joves , tant pels que es reuneixen habitualment a l’ espai jove com per a aquells altres joves que es troben  a l’espai Kdm.
 
Impulsar aquestes activitats de lleure per a joves fonamentades en hàbits de responsabilitat , treball participatiu i obert és quelcom a potenciar també des d’ instàncies municipals, i això és per a l’ Ajuntament de Canyelles  sempre una fita irrenunciable.