Bona acollida de la jornada Mediambiental

2015 05 13 SetmanaEnergia 01El passat 9 de maig, Canyelles va celebrar anticipadament la Setmana de l'Energia però també de la gestió de Residus. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Així, es va comptar amb un joc inflable "Saltem amb energia"; el joc de gran format sobre l’energia "Guarda Watts!", i un taller de maquillatge per donar color a la matinal.
Es complementava l’esdeveniment amb l’organització d’un Let’s Clean up - Fem dissabte a Canyelles, que promou la conscienciació de no llençar residus al bosc i, per tant, es fa una batuda de recollida a les zones pactades, en aquesta ocasió es va actuar en el primer tram del camí del Fondo de les Alzines i que es van trobar tot tipus de deixalles. Els participants, la majoria infants, van poder comprovar els molts comportaments incívics que hi ha hagut quan es va deixar o llençar aquelles deixalles al bosc.

Per a fer aquestes activitats, l’Ajuntament de Canyelles ha comptat amb l’aportació de recursos de la Diputació de Barcelona i l’ICAEN (Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya), i amb l’especial col·laboració de les entitats locals AIDAC- Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles i l’ADF Garraf.

2015 05 13 SetmanaEnergia 022015 05 13 SetmanaEnergia 03