Campanya de poda de 2011

Ja hem entrat a la tardor i amb ella arribarà una nova campanya de poda d’arbres i jardins tant públics com privats.

Com cada any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el servei de recollida de restes vegetals a domicili que funciona tal i com explicarem a continuació:

- S’ha de passar per l’Ajuntament i manifestar a l’OAC la intenció de rebre el servei esmentat que es concreta en un número de saques per dipositar-hi les restes vegetals que es prevegi que es tindran. Les saques tenen una capacitat d’1 m3 cadascuna.
- Per cada saca s’han de pagar 5 € per a les 5 primeres. A partir de la 5a el cost baixa fins a 3 € la saca. Les restes vegetals s’hi ha de dipositar el més trinxades possible.
- Quan la persona usuària té les saques plenes, ha de trucar i demanar que els hi buidin. Atès que el servei de recollida es fa cada dilluns de l’any, habitualment el dilluns següent al dia que es sol·licita, es passa a recollir-les. Si la demanda es suficient i en èpoques concretes s’habilita un segon dia setmanal de recollida.

Us encoratgem  a fer ús d’aquest servei domiciliari ja que estalvia molts sobreeiximents dels contenidors de rebuig i abocaments incontrolats de restes als seus voltants. La neteja i bona imatge del municipi és cosa de tots.