Festa del Medi Ambient i Setmana de l'Energia a Canyelles

2016 06 07 DiaMedi 01El 7 de juny, a la plaça del Casal, Canyelles va celebrar el dia Mundial del Medi Ambient. Es van organitzar diverses activitats en les que es va poder copsar de manera lúdica alguns aspectes sobre el reciclatge, la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia. 

Un inflable sobre residus, taller amb materials reciclats, un joc de gran format sobre l’energia i altres activitats com maquillar-se o pintar amb guixos, van ser les activitats que completaven la festa. Al mateix temps, també es va instal·lar una carpa informativa on l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament informava dels serveis que l’àrea ofereix als ciutadans i les seves avantatges, i es va fer una mostra amb imatges de projectes que s’estan recolzant des de l’Ajuntament. 

Aquests tipus d’esdeveniments tenen la finalitat de fomentar la sensibilització per al respecte cap al Medi Ambient i cap a la sostenibilitat. Es valora positivament el fet de poder continuar amb aquesta línia de treball des del municipi.

2016 06 07 DiaMedi 02

2016 06 07 DiaMedi 03