Gran afluència de visitants al Mercat de Troc

El passat 21 d’abril pel matí, va tenir lloc la 4a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà. Es va comptar amb un temps favorable que va acompanyar en tot moment el Mercat i que va atraure molts visitants a passejar i buscar les ocasions per fer una compra o un intercanvi.

Al Troc hi va haver la participació de 86 expositors amb tota classe d’objectes. Aquests, es van mostrar força satisfets amb el funcionament i amb els resultats aconseguits, reiterant la petició de participar en altres edicions.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Canyelles, juntament amb l’associació de veïns de Les Amèriques i els Dracs de Canyelles, que ens van acompanyar amb les seves batucades.

Recordem que aquest Mercat s’organitza amb la finalitat d’allargar la vida útil dels objectes que tenim per a casa i que no fem servir, i fomentar la cultura de la reutilització.

Dins el marc del Mercat de Troc, es va fer la presentació de millores en el Servei de recollida d’olis domèstics a Canyelles, amb l’ampliació de 7 nous punts de recollida distribuïts pel municipi. A més el visitant va poder comptar amb informació diversa sobre recursos i serveis que té en marxa l’Ajuntament de Canyelles.