Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Canyelles, encara més cardioprotegida

2018 05 03 deawebS'instal·la un nou desfibril·lador (DEA) a la façana de l'Ajuntament.

Canyelles és una vila encara més cardioprotegida, després que aquest divendres s’hagi instal•lat un nou desfibril•lador (DEA) a la via pública, per reforçar la protecció dels ciutadans davant de situacions de mort sobtada amb aturada cardiorespiratòria. El nou aparell s’ha instal•lat a la façana de l’Ajuntament, al costat de les dependències dels Agents Municipals. Està previst que al setembre s’instal•li un altre punt cardioprotegit a la zona esportiva. L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta instal•lació, pel pas endavant que suposa per al municipi en la protecció dels ciutadans i perquè senzillament això pot salvar una vida, i això és molt important.

Aquest aparell se suma als dos equips desfibril•ladors per a atenció d’urgència en cas de parada cardiorespiratòria que ja existeixen al municipi, un al gimnàs municipal i un altre a la zona esportiva. Aquests poden ser utilitzat per les persones autoritzades que han rebut formació específica. La formació la va dur a terme Creu Roja el 2012 amb el personal de l’àrea d’Esports i els Agents Municipals. El dispensari mèdic disposa disposa d’un altre equip el qual és utilitzat pel personal sanitari.

El nou aparell és una de les noves accions que l’Ajuntament de Canyelles vol dur a terme per millorar la cardioprotecció del municipi. L’objectiu és vetllar perquè en cas d’aturada cardiorespiratòria, es permeti minimitzar el temps de resposta i reduir el nombre de morts sobtades. També facilitar la ràpida intervenció del Sistema d’Emergències Mèdiques, cardioprotegir els edificis municipals, els seus usuaris i treballadors, i sensibilitzar i formar la població en general, i els professionals municipals, en l’ús i els beneficis dels desfibril•ladors.

El nou punt cardioprotegit, al qual se li sumarà un altre pròximament a la zona esportiva, quan comenci la temporada esportiva.