Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Canyelles, municipi cardioprotegit

2018 06 20 formacioDEAwebNova sessió de formació per al personal municipal per fer ús dels equips DEA

En el marc del projecte de Canyelles, municipi cardioprotegit, el personal de l'Ajuntament ha rebut aquest dimecres una nova sessió formativa en reanimació per poder fer ús dels desfibril·ladors (DEA) instal·lats a Canyelles. De fet, a principis del mes de maig es va instal·lar a la via pública un nou desfibril·lador per reforçar la protecció dels ciutadans davant de situacions de mort sobtada amb aturada cardiorespiratòria.

El nou aparell, instal•lat a la façana de l’Ajuntament, al costat de les dependències dels Agents Municipals, se suma als dos equips ja existents per a l'atenció d’urgència, un al gimnàs municipal i un altre a la zona esportiva.  El dispensari mèdic disposa disposa d’un altre equip el qual és utilitzat pel personal sanitari.

2018 05 03 deaweb

L’Ajuntament de Canyelles segueix treballant en la millora de la cardioprotecció del municipi. L’objectiu és vetllar perquè en cas d’aturada cardiorespiratòria, es permeti minimitzar el temps de resposta i reduir el nombre de morts sobtades. També facilitar la ràpida intervenció del Sistema d’Emergències Mèdiques, cardioprotegir els edificis municipals, els seus usuaris i treballadors, i sensibilitzar i formar la població en general, i els professionals municipals, en l’ús i els beneficis dels desfibril•ladors.

El nou punt cardioprotegit, al qual se li sumarà un altre pròximament a la zona esportiva, quan comenci la temporada esportiva.