Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Programes terapèutics i socioeducatius per les famílies de Canyelles

2015 5 13 TerapiaFamiliarDes del mes de febrer a l’Ajuntament de Canyelles s’estan realitzant Programes terapèutics i socioeducatius per les famílies, en un espai on la cooperativa Eduvic SCCL ha estat atenent quinzenalment a les famílies.

Diumenge 12 d'abril l’associació Autisme amb Futur celebra dia mundial de conscienciació sobre l'autisme

Un any més ja està en marxa la Festa per celebrar el 2 d'abril, dia mundial de conscienciació sobre l'autisme, enguany es tornarà a celebrar a Vilanova i la Geltrú i està organitzada per l’associació Autisme amb Futur (Associació de famílies de persones diagnosticades amb TEA (Trastorns de l'Espectre Autista) de les comarques Garraf-Penedès) i tindrà algunes novetats:

Actuacions durant tota la Festa.
Taller de circ amb l'Escola de Circ Saltimbanqui.
Es sortegen 2 fofutxes que representen els nens del nostre logo. Les butlletes a 1€ es poden comprar ja a la Botiga Sinra Dona de Les Roquetes i a la Caseta d'Informació de l'Associació Autisme amb Futur, durant la Festa, diumenge dia 12 d'abril. Tindran samarretes i moltes coses per qui vulgui fer la seva aportació i col•laborar amb la associació Autisme amb Futur.
Tancaran la Festa colles de tabals infantils i juvenils de tota la comarca del Garraf.

La festa serà el diumenge 12 d'abril, de 11:00h a 14:00h al Parc de Ribes Roges, de Vilanova i la Geltrú, on estan les pistes de bàsquet.
Gratis, per a tothom que vulgui passar una estona molt divertida i aprendre sobre l'autisme.

2015 04 12 FestaAutisme Cor

La Diputació de Barcelona atorga 55.000?€ pel desenvolupament de polítiques socials i educatives

A l‘Ajuntament de Canyelles li han estat concedides diverses subvencions en matèria de serveis socials i serveis educatius per tal de donar suport a les famílies i persones amb situació de major vulnerabilitat durant l’any 2015. En el context socioeconòmic actual, és una prioritat dur a terme polítiques educatives i socials.

Des de les àrees d’Ensenyament i de Benestar Social de l’Ajuntament es realitzen accions per a l’acompanyament a l’escolaritat de l’alumnat de primària i secundària, suport a la funció educativa de les famílies i serveis de petita infància. Des de l’equip bàsic de serveis socials d’atenció primària es realitzen actuacions com són la concessió de prestacions econòmiques d’urgència social, serveis d’atenció domiciliària i teleassistència, així com prevenció, orientació i suport davant diferents problemàtiques socials i d’infància en risc.

L’atorgament d’aquests 55000?€ permetrà desenvolupar accions de treball educatiu i preventiu per a la millora de la cohesió social del municipi.

Xerrada sobre el trastorn de l'espectre autista

2015 03 21 TEA

L'Associació Autisme amb Futur organitza una xerrada sobre el Trastorn de l'Espectre Autisme (TEA) al centre cívic la Geltrú, dirigida a tots aquells que volen tenir una informació general, tant si tenen dubtes sobre el que els hi passa als seus fills, germans, nets, nets, alumnes, amics, etc... o tan sols per què volen saber més sobre el trastorn, les seves àrees afectades i les característiques de cadascuna.

Aquesta xerrada serà oberta per a tothom que hi vulgui assistir totalment gratuïta. Per a qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Catalunya per l'equitat de gènere

Aquest diumenge, Dia Internacional de les Dones, com cada 8 de març, les dones de tot el món fem sentir la nostra veu per tal de recordar que la lluita per la igualtat entre els homes i les dones és una lluita quotidiana i constant, que ve de lluny i que encara té molt camí per recórrer.

El 8 de març recordem aquelles que ens han precedit, aquelles que han lluitat pels drets bàsics dels que gaudim avui, dones anònimes com les treballadores de la Cotton de Nova York, les sufragistes de Sèneca Falls o les mestres de la 2a República. I dones que s'han significat en la vida pública, social, cultural o política creant referents i ampliant els horitzons i les oportunitats de totes: Francesca Bonnemaison, Virginia Wolf, Marie Curie, Caterina Albert (amb el pseudònim de Víctor Català), Maria Mercè Marçal, Margarida Xirgu, Victòria Kent, Frederica Montseny, Carme Karr i tantes altres.