El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Reunió amb Ensenyament per coordinar la Formació Professional a la comarca

2020 11 18 reuniofpAquest matí important reunió de l'alcaldessa Rosa Huguet amb la directora adjunta dels Serveis Territorials Barcelona Comarques del Departament d'Educació, Sra. Judit Barbacil i amb la coordinadora de Formació Professional, Sra. Yolanda Parejo, amb l'objectiu de valorar l'oferta de formació professional que es fa a la comarca del Garraf.

L’Institut Pla del Bosc ja ofereix aquest curs dos cursos de formació professional de la família professional agrària. Es tracta d’im PFI d’Auxiliar d’Activitats Forestals i un IFE d’Auxiliar en Cura d’Animals I Espais Verds. 

Llegeix més...

El Bibliobús torna a Canyelles aquest dimecres 18 de novembre

2020 11 horarisbibliobusEl Bibliobús El Castellot torna a Canyelles aquest dimecres 18 de novembre

De 15:30h a 17:30h, davant de la llar d'infants

Llegeix més...

Aprovada inicialment la fase 1 del projecte de rehabilitació de Cal Ferrer de Llacunalba

2020 11 09 CEN copia

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat inicialment la fase 1 del projecte de rehabilitació de la masia de Cal Ferrer de Llacunalba, que está en procés d'exposició pública.

La reforma d'aquest immoble permetrà posar en marxa el Canyelles Espai Natura, que ha d’acollir cicles de Formació Professional vinculada al medi ambient i la natura i diversos projectes de l’àmbit de la natura i medi ambient.

Llegeix més...

Castanyada a la Llar d'Infants

2020 10 29 castanyadallarLa llar d'infants municipal ha celebrat aquest dijous la Castanyada.

Han rebut la visita de la Castanyera que, de bon matí, ha repartit castanyes entre els infants i els pares quan entraven a l'escola.

I durant el matí, els nens i nenes i les professores han fet una Festa de la Castanyada, amb música de tardor i un esmorzar de castanyes i panellets. I la festa ha seguit durant la tarda amb més cançons i activitats.

Llegeix més...