Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Tast dels fruits de la tardor

Llar Fruits 01Dijous 9 d’octubre a la llar d’infants van fer el tradicional tast dels fruits de la tardor. Els infants de gegants i bastons van poder provar magrana, codony, moniato, figues, raïm, caquis, carbassa, xirimoia, ... Quina experiència plena d’olors, sabors, colors i textures diferents, una experimentació per a tots els sentits!!!!

Llegeix més...

Inici a l’octubre del tren de tots colors

2014 TrenTotsColors

La llar d’infants els Patufets ofereix un servei de qualitat que té com a principal objectiu el desenvolupament integral dels infants de 0 a 3 anys i que en aquest nou curs continua oferint serveis complementaris per a poder atendre millor les necessitats dels infants i les seves famílies.

Un d’aquests serveis és el tren de tots colors integrat per l’espai nadó, l’espai familiar, l’espai de joc i el servei de canguratge. Aquests són serveis educatius on compartir experiències i obtenir orientació sobre educació i criança acompanyats de professionals.

Llegeix més...

Inici de les activitats extraescolars al Club Pla del Bosc

Per segon any consecutiu i gràcies a la bona acollida de l’any passat, l’A.M.P.A. de la Secció d’Institut de Canyelles Pla de Bosc, en col·laboració amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Canyekkes, inicien el proper 1 d’octubre un ampli ventall d’activitats que complementaran la formació i el lleure dels infants i joves de Canyelles.

Es realitzaran classes d’idiomes com l’anglès, el francès, l’alemany o el rus, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, a més d’informàtica. L’educació musical pren protagonisme també en activitats com el cant o els instruments. A més, els joves podran gaudir d’activitats lúdiques com esports i natura o bé iniciar-se en esports com el voleï.
Aquesta proposta es fa extensiva als adults que hi estiguin interessats, apostant per grups reduïts que ofereixin un servei adaptat i personalitzat.

Totes les persones interessades en realitzar la inscripció poden adreçar-se fins el 26 de setembre a l’Ajuntament de Canyelles o bé a l’Oficina de l’A.M.P.A. Pla del Bosc.

Festa de Fi de Curs a la Llar d'Infants

Festa LLar 01

Divendres 20 de juny de 2014 a la llar d’infants municipal Els Patufets de Canyelles, van celebrar la festa dels colors, festa que marca la finalització del període lectiu a les escoles catalanes, les mestres dels infants que l’any vinent ja aniran a l’escola, van fer entrega de les orles a tots aquells nens i nenes que cursen l’últim any a la llar d’infants.

A la tarda, es va celebrar el 10è aniversari de la llar d’infants a Canyelles, i per aquest motiu, es va recopilar tota una col·lecció de samarretes, bates, activitats, fotografies i records de tots aquests anys d’escola bressol al municipi.

Llegeix més...