Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'AMPA de l'escola Sant Nicolau porta a escena 'El conte de Nadal' de Charles Dickens

2019 12 16 teatreampasantnicolauUn any més, el grup de teatre de l'AMPA de l'Escola Sant Nicolau han pujat a l'escenari coincidint amb el Nadal per posar en escena una obra teatral.

Llegeix més...

Els alumnes de l'Institut Pla del Bosc se sensibilitzen amb la Marató de TV3

2019 12 13 xerradamaratoinstitutwEls alumnes de l'Institut Pla del Bosc han participat aquest divendres al matí en una xerrada de sensibilització sobre la temàtica a la qual va dedicada enguany la Marató de TV3, les malalties minoritàries. La xerrada, organtizada per la Fundació La Marató, ha servit per oferir informació diversa sobre el aquestes malalties als alumnes del Pla del Bosc, i sobre la necessitat d'investigar per avançar en la sanació d'aquestes.

Llegeix més...

Taller de Nadal a la llar d'infants els Patufets

2019 11 27 tallernadalllar3La llar d'infants Els Patufets ha gaudit d'una nova Tarda en Família aquest dimecres a la tarda, en què infants i pares han participat en un Taller de Nadal. S'hi han elaborat felicitacions, calendaris i molts objectes de regal per aquestes festes.

La Llar d'Infants organitza al llarg de l'any diverses trobades amb les famílies per poder gaudir tots plegats de diverses activitats lúdiques i pedagògiques.

Llegeix més...

La llar d'infants celebra el Dia de la Música

2019 11 setmanamusicainfantsLa llar d'infants Els Patufets està celebrant la Setmana de la Música, coincidint amb el dia 22 de novembre, en què té lloc, el Dia de la Música.

Durant la setmana s'han fet diverses activitats, entre les quals, la visita d'uns pares que han tocat percussió. Han portat uns instruments molt originals que han fet les delícies dels infants.