Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Serveis mínims a la Llar d'infants durant la jornada de vaga general

Tal com els mitjans de comunicació han anunciat, el proper dijous 24 d’octubre s’ha convocat una jornada de vaga general a l’Educació contra LOMCE i les retallades.

En aquest sentit informar-vos que el servei de la llar d’infants municipal els Patufets, del que en sou usuaris, romandrà obert en caràcter de serveis mínims obligatoris formats per 3 persones i la direcció.

Llegeix més...

Setmana de portes obertes del Club Pla del Bosc

Durant la setmana vinent, del 30 de setembre al 4 d'octubre, a partir de les 16.30 a la secció d'institut de Canyelles Pla del Bosc es podrà assistir de manera lliure a les diferents activitats que es realitzen per infants, joves i adults.

Amb aquesta acció es vol fer arribar a tota la ciutadania l'ample ventall d'activitats que es duran a terme durant tot el curs escolar.

Llegeix més...

Inscripcions obertes a les activitats del Club Pla del Bosc

Es començen a desenvolupar les activitats que tindran lloc a l'espai de la secció d'Institut de Canyelles Pla del Bosc amb la col.laboració de l'AMPA del centre.

Les activitats estaran obertes a infants, joves i adults (es faran diferents grups), les activitats que es realitzaran seran:

Música

Instruments: Dilluns
Cant: Dimarts

Periodisme i Informàtica
Periodisme: Dilluns
Informàtica: Dilluns (17.30 - 18.30)

Idiomes
Anglèsi Francès: Dimecres i Dijous
Alemany :Divendres

Esports i Natura
Club Anem: Dimarts 17 a 19h

Ping—Pong: Dimecres

Bàsquet: Divendres

Llegeix més...

Comencen les activitats al Club Pla del Bosc

Amb l'inici del nou curs escolar iniciarà també la seva activitat el Club Pla del Bosc, un club que inclou diferents activitats que complementaran l'ensenyament de l'Institut Pla del Bosc.

En aquest club es podran dur a terme idiomes, periodisme, informàtica, música i cant, així com activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Llegeix més...