Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

1er Festival Club Pla del Bosc

2014 04 05 1erFestivalCPB

El passat dissabte dia 5 d’abril es va celebrar el 1er Festival del Club Pla del Bosc. Els nois i noies van mostrar al públic assistent les activitats extraescolars que realitzen i els coneixements adquirits fins aleshores setmana a setmana de manera teatralitzada on s’ho van passar d’allò més bé.

Llegeix més...

Bona acollida dels nous serveis del Tren de Tots Colors

TrenColors 01

Els nous serveis del Tren de Tots Colors  que es van iniciar aquest curs a la llar d’infants han estat molt ben acollits per les famílies.

tant és així que a l’espai de joc de les tardes es reuneixen un grup de pares i mares amb els seus infants en que juguen amb els fills/es i on es crea un ambient de confiança i diàleg, i on pares i fills passen una estona ben agradable.

Llegeix més...

Obres d’accessibilitat per acollir els nous cursos d’ESO a l’Institut Pla del Bosc

Façana PDBEl curs vinent l’Institut Pla del Bosc impartirà el segon curs d’ESO per donar continuïtat al cicle d’estudis dels alumnes que van iniciar les classes el passat setembre, quan es va inaugurar el centre. Per això, per Setmana Santa s’iniciaran les obres de remodelació de la primera planta de l’edifici que han de donar cabuda a tots els cursos de l’ensenyament secundari obligatori. Principalment, l’obra es basarà en millorar l’accessibilitat a les dependències i s’adequaran els espais de la primera planta que actualment estan en desús. Així, a l’abril s’enderrocaran embans i es construirà la caixa per instal•lar un ascensor. També està previst que s’adeqüi l’escala amb una amplada de 1,20 metres que facilitarà l’accés al primer pis. En total, a la primera planta hi haurà quatre noves aules.

Llegeix més...

Portes Obertes a l'Institut Pla del Bosc

PDB Portes Obertes

Aquest dissabte dia 8 de març l’Institut de Canyelles Pla del Bosc va fer la seva jornada de portes obertes.

La Directora i la resta de l’Equip de mestres van fer una presentació impecable del pla d’estudis i Projecte Educatiu del Centre amb Power Point inclòs i exposant la voluntat de l’equip, així com també, en finalitzar la mateixa, una visita guiada per les instal·lacions.

Llegeix més...