Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

La llar d’infants visita el Parc de Bombers del Garraf

El passat 30 de maig, els nens i nenes més grans de la llar d’infants(d’entre 2 i 3 anys), van anar d’excursió al parc de bombers del Garraf, situat a Vilanova i la Geltrú.

Els bombers van explicar-los com es vesteixen, quina indumentària porten, què s’ha de fer si veuen foc, etc.

També els van ensenyar els diferents tipus de vehicles amb els que compten per tal d’ajudar la gent en cas d’incendi i com viuen totes les hores que passen quan estan treballant.

Els infants van poder gaudir donant un parell de voltes amb el cotxe de bombers i amb la sirena, van pujar amb la grua i van tirar aigua amb la mànega que fan servir.

S’ho van passar d’allò més bé!

Llegeix més...

Els nens i nenes de la llar d’infants aprenen els oficis

Durant el mes de maig, els nens i nenes de la llar d’infants han treballat els oficis, i per aquest motiu s’ha convidat als pares i familiars dels nens i nenes per tal que anessin a explicar a què es dediquen habitualment.

Han vingut perruqueres, cuineres, policies, nutricionistes, geganters, professores de ball, i tot un seguit de professionals que, a banda d’explicar el seu ofici o professió, han gaudit amb els seus fills i els seus companys.

Llegeix més...

Els nens i nenes de la llar d’infants planten un hort!

Amb la primavera a  la llar d’infants Els Patufets han creat un hortet del qual en tenen cura tots els infants. El primer dia van plantar enciams, tomaqueres, mongeteres, pebrots... Va ser tota una experiència poder plantar a la terra els aliments que després ens mengem a taula. Ara, cada dia, van regant i tenint cura de l’hortet, aviat podran tastar-los de la terra al plat!

Llegeix més...

Els alumnes del Sant Nicolau i el 8è Congrés de la Ciència

2013 05 16 Escola Congresciencia

Els alumnes de l’escola Sant Nicolau de Canyelles com ja es habitual han participat en el Congrés de la Ciència d’enguany

En aquesta 8a edició els infants de Canyelles han fet exposicions de temes diversos com els eclipsis, la pol·linització i l’oli, com sempre amb unes exposicions excepcionals.
Aquest treball de recerca i investigació permet als alumnes desenvolupar un seguit de competències bàsiques importants pel desenvolupament personal. Tot plegat té el seu punt final en les ponències que es fan durant la setmana de la ciència, on els nens i nenes exposen tot el que han après davant d’altres escoles.

La Alcaldessa de Canyelles, l’Ilma. Sra. Rosa Huguet i Sugranyes els va voler acompanyar i va poder comprovar la feina ben feta dels joves ciutadans de Canyelles.