Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Festa dels Colors a la Llar d'Infants

El passat divendres els nens i nenes de la llar d’infants van fer la festa dels colors a la Sala Multicultural on ben segur molts d’ells van fer la seva primera actuació dalt d’un escenari cantant una cançó i on s’ho van passar d’alló més bé amb el racó de la pintura, el racó de psicomotricitat, cantant i ballant al so de la música. Acompanyats dels seus pares, mares i avis, amb els seus amics i amigues. L’Alcaldessa de Canyelles també va voler compartir una estona amb els infants de la llar i les seves famílies.

Fi de Curs Llar Infants

Alumnes de l’Escola Sant Nicolau visiten l’Ajuntament

Excursio SantNicolauEls nens i nenes de 3r curs del Sant Nicolau han visitat l’Ajuntament on els ha rebut l’Alcaldessa, Rosa Huguet i Sugranyes, i li han pogut fer preguntes de temes diversos relacionats amb el dia a dia del seu càrrec, així com de temes relacionats amb el municipi i el sistema democràtic, matèria que estan treballant en aquests moment a l’escola.

Visita als gegants dels nens de l'escola

Escola Visitagegants

Els nens i nenes de P5 de l’Escola Sant Nicolau el passat divendres dia 31 de maig van anar a la Sala Multicultural a fer una visita als gegants de Canyelles: en Joaquim, l’Elisabet i en Janet i també als cap grossos. Van poder conèixer la seva història i molt encuriosits envers a aquestes figures tan emblemàtiques del municipi no van parar de fer preguntes i van embadalir en veure’ls de tan a prop.

Període de matriculació de l’ensenyament obligatori i també de la llar d’infants els Patufets de Canyelles

Del 10 al 14 de juny els alumnes de Canyelles hauran de formalitzar la matrícula tant els de l’Escola Sant Nicolau com també els de l’Institut Pla del Bosc, en el seu centre respectiu.

Llegeix més...