Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Setmana de portes obertes del Club Pla del Bosc

Durant la setmana vinent, del 30 de setembre al 4 d'octubre, a partir de les 16.30 a la secció d'institut de Canyelles Pla del Bosc es podrà assistir de manera lliure a les diferents activitats que es realitzen per infants, joves i adults.

Amb aquesta acció es vol fer arribar a tota la ciutadania l'ample ventall d'activitats que es duran a terme durant tot el curs escolar.

Llegeix més...

Inscripcions obertes a les activitats del Club Pla del Bosc

Es començen a desenvolupar les activitats que tindran lloc a l'espai de la secció d'Institut de Canyelles Pla del Bosc amb la col.laboració de l'AMPA del centre.

Les activitats estaran obertes a infants, joves i adults (es faran diferents grups), les activitats que es realitzaran seran:

Música

Instruments: Dilluns
Cant: Dimarts

Periodisme i Informàtica
Periodisme: Dilluns
Informàtica: Dilluns (17.30 - 18.30)

Idiomes
Anglèsi Francès: Dimecres i Dijous
Alemany :Divendres

Esports i Natura
Club Anem: Dimarts 17 a 19h

Ping—Pong: Dimecres

Bàsquet: Divendres

Llegeix més...

Comencen les activitats al Club Pla del Bosc

Amb l'inici del nou curs escolar iniciarà també la seva activitat el Club Pla del Bosc, un club que inclou diferents activitats que complementaran l'ensenyament de l'Institut Pla del Bosc.

En aquest club es podran dur a terme idiomes, periodisme, informàtica, música i cant, així com activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Llegeix més...

El nou institut obre les seves portes el dia 13 de setembre

 

Vista del nou InstitutLa inauguració tindrà lloc el proper dimarts dia 10 de setembre, dintre dels actes de la Festa Major de Sant Nicolau. Just després de l'ofici de Festa Major tindrà lloc el Cercavila de la Baixada de Sant Nicolau i en arribar els balls populars al pati del nou centre, es produirà la inauguració, seguida d'un cantada de la coral Pla del Bosc i una ballada de sardanes.


Llegeix més...