El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Xerrada-taller “Conflictes i problemes de l’adolescent. Quan cal preocupar-se?”

Xerrada - taller joves

Dimecres dia 11 de desembre es va dur a terme una xerrada - taller dirigida als pares/mares dels alumnes de la S. Institut Canyelles Pla del Bosc.

Llegeix més...

La Llar d'Infants celebra el dia de la música

Festa de la Musica

Amb motiu del dia dels músics (Sta Cecília), el dia 22 de novembre, la llar d’infants Els Patufets de Canyelles, des de ja fa uns anys, han introduït aquesta temàtica en la programació del centre, i durant tota una setmana, conviden a familiars i amics dels infants que acudeixen a la llar a que vinguin i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Llegeix més...

Es celebra a la llar d’infants Els Patufets la tradicional Castanyada

Festa Castanyada Llar

L’activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l’horari escolar i tota la comunitat educativa (infants, mestres i famílies) van poder gaudir de la projecció d’algunes fotos i instantànies d’altres moments viscuts a la llar, com ara la verema, els primers dies de l’adaptació, experimentació amb panellets, experimentació amb els fulls i els fruits de la tardor, psicomotricitat, alguna sortida al camp, etc...

Tot això amenitzat amb música tradicional i pròpia d’aquestes dates (castanyada, la tardor).

Llegeix més...

Serveis mínims a la Llar d'infants durant la jornada de vaga general

Tal com els mitjans de comunicació han anunciat, el proper dijous 24 d’octubre s’ha convocat una jornada de vaga general a l’Educació contra LOMCE i les retallades.

En aquest sentit informar-vos que el servei de la llar d’infants municipal els Patufets, del que en sou usuaris, romandrà obert en caràcter de serveis mínims obligatoris formats per 3 persones i la direcció.

Llegeix més...