Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Berenar de fi de curs a la Llar d'Infants

Berenar fi de cursA la llar d’infants municipal van fer un berenar-sopar amb totes les famílies dels infants nascuts al 2010 i que al setembre comencen una nova aventura a l’escola. Cada família va portar alguna cosa per sopar, van posar una mica de música i van poder acomiadar-se dels seus companys i amics, així com de les seves mestres. Pares i equip educatiu van coincidir en que ha estat un any molt enriquidor, en el que tothom ha après molt i han compartit moltes emocions i coneixements.

Festa dels Colors a la Llar d'Infants

El passat divendres els nens i nenes de la llar d’infants van fer la festa dels colors a la Sala Multicultural on ben segur molts d’ells van fer la seva primera actuació dalt d’un escenari cantant una cançó i on s’ho van passar d’alló més bé amb el racó de la pintura, el racó de psicomotricitat, cantant i ballant al so de la música. Acompanyats dels seus pares, mares i avis, amb els seus amics i amigues. L’Alcaldessa de Canyelles també va voler compartir una estona amb els infants de la llar i les seves famílies.

Fi de Curs Llar Infants

Alumnes de l’Escola Sant Nicolau visiten l’Ajuntament

Excursio SantNicolauEls nens i nenes de 3r curs del Sant Nicolau han visitat l’Ajuntament on els ha rebut l’Alcaldessa, Rosa Huguet i Sugranyes, i li han pogut fer preguntes de temes diversos relacionats amb el dia a dia del seu càrrec, així com de temes relacionats amb el municipi i el sistema democràtic, matèria que estan treballant en aquests moment a l’escola.

Visita als gegants dels nens de l'escola

Escola Visitagegants

Els nens i nenes de P5 de l’Escola Sant Nicolau el passat divendres dia 31 de maig van anar a la Sala Multicultural a fer una visita als gegants de Canyelles: en Joaquim, l’Elisabet i en Janet i també als cap grossos. Van poder conèixer la seva història i molt encuriosits envers a aquestes figures tan emblemàtiques del municipi no van parar de fer preguntes i van embadalir en veure’ls de tan a prop.