Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Les setmanes dels oficis a la Llar d'infants

Una vegada més, la nostra llar d’infants ha obert les portes durant dues setmanes a totes aquelles famílies que han volgut compartir amb nosaltres els seus oficis i aficions.
Els infants han pogut gaudir d’una classe de ballet, de fer galetes, de taekwondo i de massatge i reflexoteràpia. A més a més hem pogut observar dos submarinistes i un cotxe d’escoltes.
Aprofitant la curiositat natural dels infants envers el món dels adults, aquestes activitats han servit per donar a conèixer i apropar-los a l’entorn que els envolta a través del joc i l’acció.
Des de la llar volem agrair a totes aquelles famílies que han participat i que han fet possible aquesta jornada.

L’Escola Sant Nicolau i la Llar d’Infants Els Patufets realitzen activitats conjuntes

Per segon any consecutiu, aquest mes de maig els infants de P3 de l’Escola Sant Nicolau han visitat la Llar d’Infants Els Patufets per realitzar una activitat conjunta amb els nens i nenes què el proper curs assistiran a l’escola.

L’objectiu d’aquesta activitat, i de totes aquelles què hem anat fent junts, es facilitar el gran canvi que han d’assolir els petits el curs vinent. Assistir a un nou espai, amb nous companys, noves mestres i una nova metodologia, requereix un gran esforç per part dels infants de P2.

Gràcies a totes aquestes trobades i visites hem aconseguit que els nostres petits es sentin més segurs davant situacions desconegudes i que la seva adaptació a l’escola sigui més tranquil·la i de durada inferior.

L'Escola Sant Nicolau participa en el Congrés de la Ciència

Com en anteriors edicions del Congrés de la Ciència els alumnes de l’escola Sant Nicolau de Canyelles han tornat a tenir una participació destacable.

L’Escola Sant Nicolau participa en el Congrés de la Ciència, on els infants són protagonistes, des de l’any 2008.

Llegeix més...

Canvi de dates de matrícula a l'Escola St. Nicolau

S'ha produït un canvi en les dates de matriculació per al curs 2012/2013 a l'Escola Sant Nicolau

Llegeix més...