Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

La pluja obliga a ajornar la Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena

2019 05 caminadaposposadaLa caminada es trasllada al pròxim divendres 31 de maig. La destinació és la Font d'en Bonet.

La pluja i les males condicions meteorològiques han obligat ajornar la primera Caminada  sota la Llum de la Lluna Plena de la temporada que estava prevista per aquest divendres. Es farà el pròxim divendres 31 de maig. La sortida serà a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal i la destinació, la Font d'en Bonet.

Llegeix més...

Èxit del torneig de pàdel solidari per a la investigació del càncer infantil

2019 05 17 padelsolidariHi han participat una trentena de jugadors i s'han recaptat 1.058 euros que aniran a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Llegeix més...

Tornen les caminades sota la llum de la lluna plena

2019 05 24 CaminadaLlunaPlenaLa primera és el divendres 24 de maig i la destinació és la Font d'en Bonet

Torna el cicle de Caminades sota la Llum de la Lluna Plena, organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles, una iniciativa que s'ha consolidat i que aplega cada vegada més participants. Les caminades es fan coincidint amb la llum de la lluna plena i la primera té lloc el divendres 24 de maig per anar fins a la Font d'en Bonet.

Precisament el Camí de la Font d'en Bonet es va arranjar fa uns mesos per facilitar l'evacuació de la urbanització Les Palmeres en cas d'emergència. El camí ha recuperat l'accés al trànsit, tot i que només es pot utilitzar en cas d'emergències.

Llegeix més...