Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Trobada de clubs de petanca a Andorra

El passat cap de setmana es va organitzar una sortida de germanor i intercanvi amb el club de petanca d’Andorra, on van estar representats els dos clubs del municipi de Canyelles: el club Petanca Califòrnia i El Club Petanca Palmeres. En aquesta trobada es van reunir membres de diferents clubs com els de Vilafranca, Sant Sadurní, la Girada. Després de disputar el torneig es va realitzar un sopar de germanor on els clubs de petanca de Canyelles i Andorra es van intercanviar objectes representatius de les dos poblacions.

Gran participació en els actes esportius de festa major “ viu l’esport a canyelles 2011” del 16 i 17 de Juliol

Des de fa uns anys els actes esportius de la Festa Major es celebren el cap de setmana anterior als actes festius i culturals sota el lema de “Viu l’esport a Canyelles”. Aquest any un total de 550 participants s’han donat cita a les activitats programades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament on han participat, pares, mares, fills, nens i nenes, gent gran i gent d’altres municipis.

El cap de setmana esportiu va tenir inici el dissabte a les 10h amb la passejada Btt. Amb la col·laboració del Club Ciclista O2 Sports, es va marcar una ruta que sortia des de la pista del Casal, i que transcorria per el voltant del municipi. El Club, aquesta vegada va dissenyar dos circuits, un que era més curt i de menys dificultat que estava dissenyat per aquella gent que no esta tan acostumada i l’altre en que era una mica més dificultosa per aquells que encara en volien més, un responsable de l’organització es va fer càrrec d’anar al capdavant de cada grup. En arribar, el club va organitzar un circuit d’habilitat a la pista del casal per als mes menuts. Tots els participants van tenir una samarreta identificativa del “Viu l’esport” , refrescs i per els més petits una medalla. Un total d’una 70 ena de participants entre ells moltes famílies amb els fills.

Llegeix més...

Visita del club esportiu Taiga a l’Ajuntament

Un any més, la casa de colònies de Canyelles, El Pinar, ha estat el lloc escollit per un grup de nens i joves disminuïts psíquics i mentals provinents del Club Deportivo Taiga de Barcelona, els quals han gaudit deu dies d’activitats a la natura.

L’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, els va convidar a conèixer les instal·lacions de l’Ajuntament i el seu funcionament, després varen tenir una xerrada amb ella on se’ls va fer entrega d’un petit detall.