Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Joventut

Trobada jove aquest dissabte a l'Ecijove

2017 03 02 TrobadaEcijoveAquest dissabte, a les sis de la tarda, a l'Ecijove, tenim una nova trobada de participació amb els joves de canyelles. La crida és per l'elaboració del Nou Pla Local de Joventut.

En la línia de treball del Nou Pla Local de Joventut del municipi, l'Àrea de Joventut continua treballant de valent per a fer les consultes pertinents.

La Trobada, vol crear un espai de debat i d'opinió. Volem escoltar i saber que teniu a dir. Per això us emplacem a tots els joves de 20 a 29 anys del municipi a participar i dir la vostra.

I tu, com mires la festa?

2017 02 21 RespecteL'Àrea de joventut penja la nova campanya de conscienciació per a joves.

Aquesta campanya fa una reflexió sobre la festa i els comportaments que moltes vegades es tenen.

Sota el lema del RESPECTE pretén donar un petit espai al pensament sobre com ens comportem en moments de festa i quines actituds es tenen.

Tots som iguals sense diferenciar-nos per gènere o origen.

Trobada amb els joves del municipi per elaborar un pla local de joventut a la seva mida

2017 01 30 JoventutL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles organitza una trobada de joves de 24 a 30 anys a l'espai Jove de Canyelles el pròxim dia 4 de febrer a l'espai cívic jove per elaborar el nou Pla local de Joventut.

Com ja vàrem avançar, l'Ajuntament treballa per elaborar un nou Pla Local de Joventut. És per això que durant la tardor passada es va posar a disposició una bústia a l'Ecijove perquè poguessin traslladar les seves impressions, opinions o suggeriments.

En la mateixa línia volem seguir el procés de treball fixat per consultar a les diferents franges d'edat que comprenen el col·lectiu jove. El dia 4 de febrer a les 11:30?h tots els joves de canyelles d'edats compreses entre els 24 i 29 anys es poden adreçar a l'espai cívic jove situat actualment al espai de la gent gran. La jornada és per tractar els diferents aspectes que els influeix en el seu dia a dia i per rebre les seves aportacions al nou Pla Local de Joventut.

Llegeix més...

Joves contra la violència masclista

2016 10 25 ProuViolenciaAquest passat dijous, 20 d'octubre, l'Àrea de Joventut ha participat en la 34a Jornada de Polítiques Locals de Joventut celebrada a Canet de Mar per tractar la violència masclista entre els joves.

La jornada en la qual han participat la gran majoria de municipis de Catalunya ha posat de manifest una de les realitats més brutals que pateixen els nostres joves, la violència masclista. Per versemblant que pugui ser, avui dia hi ha joves que utilitzen aquesta violència, tot i tenir molta més informació i formació com a resposta a les seves inseguretats, complexos i pors.

Llegeix més...