Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Inscripcions obertes pel Curs de Cinema a l’Espai Cívic Jove

A partir del mes de desembre a l’Ecijove es durà a terme un curs sobre cinema. La iniciativa pretén promoure la  cultura i la creativitat juvenil, així com les relacions entre els participants.

El curs està adreçat a joves majors de 16 anys que vulguin iniciar-se en la interpretació i la realització audiovisual. Els continguts del curs giren entorn a la interpretació i l’expressió corporal, així com al rodatge d’un curtmetratge amb l’objectiu final de presentar-lo en un festival de curts. El professorat de L’Acadèmia de Cinema “Claqueta y acción”  impartirà continguts com improvisacions, expressió oral, història del cinema, iniciació a la direcció d’actors, a l’edició, etc.. i també es podrà visitar un rodatge en directe. El curs té un preu de 15€ mensuals i les inscripcions estan obertes fins el 30 de novembre, dia en que es podrà provar de manera gratuïta una classe.

L’ Ecijove acull una formació sobre equipaments juvenils pels tècnics i dinamitzadors juvenils de les comarques del Garraf i l’Anoia

Aquest curs és una iniciativa dels serveis de joventut dels consells comarcals de l’Anoia i Garraf i la formació la imparteix l’Agència Catalana de Joventut, (Generalitat de Catalunya). Es tracta d'una formació pràctica i dinàmica en la que hi participen una vintena de professionals. Es planteja com un espai d’intercanvi d’experiències i adquisició de coneixements entorn a la gestió dels equipaments juvenils i la dinamització del jovent en el context econòmic i social actual. Es duran a terme un total de 5 sessions, la primera jornada es va organitzar la setmana passada a l‘Espai Cívic Jove de Canyelles, equipament juvenil que es va inaugurar el passat mes de març i que vol ser un espai lúdic, educatiu i relacional de referència pel jovent.

El dijous 29 de setembre l’Ecijove sorteja 2 abonaments pel Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya -Sitges 2011

Cartell Festival Sitges 2011El SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya compta ja amb 44 edicions sent una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual tenint com a protagonista el cinema fantàstic d’arreu del món. Es tracta de la manifestació cultural amb més ressó mediàtic de Catalunya i es un punt de trobada de milers de persones aficionades al gènere del terror i fantàstic, atraient un nombrós públic juvenil.
Amb l’objectiu de facilitar l’accés dels i les joves de Canyelles a aquest certàmen, el proper dijous 29 de setembre es realitzarà un sorteig de 2 abonaments Matinée per a l’Auditori Melià, la cita són les 19.30h a l’Espai Cívic Jove (antiga escola: 93 897 33 50). Per accedir a aquest sorteig cal residir a Canyelles i tenir més de 18 anys. Cada Abonament Matinée és vàlid per a 1 persona, i dóna accés a les sessions per a públic a l'Auditori, durant tot el festival, en la franja de les 10h-12h-15h del matí, cap de setmana inclòs.

Valoració molt positiva de les Nits a la fresca 2011

Als dijous dels mesos de juliol i agost, l’Ajuntament de Canyelles ha organitzat a la Terrassa del Casal un total de vuit concerts. Provinents de les comarques del Garraf i el Penedès, els diversos grups musicals que han participat han ofert un ventall d’estils musicals diversos, des del jazz fins al son cubà, el chill out, el pop o la música celta. Les formacions convidades han presentat tant temes propis com versions, i han rebut els aplaudiments de més de dues-centes persones en la majoria de les sessions.

Aquest projecte vol esdevenir una plataforma de llançament pels grups de música joves. En aquest sentit, des de l’àrea de joventut es vol seguir impulsant la cultura juvenil al llarg de tot l’any, mitjançant la realització d’activitats relacionades amb la música que puguin servir per a recolzar els grups i músics locals.