Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Sortida Jov@ a Sant Quintí de Mediona 'Les Deus'

Sortida Jov@ a Sant Quintí de Mediona 'Les Deus'El passat dimecres 26 de juny, es va fer la primera sortida d’Atraca l’Estiu a Sant Quintí de Mediona. Els joves de Canyelles que van anar a la sortida s’ho van passar molt bé juntament amb la resta de joves de Cubelles i Olivella.
Aquesta activitat era la primera del Juliol Jove organitzat per l’Ajuntament de Canyellles; una programació d’activitats de lleure i esportives per nois de 6è de primària fins a joves de 4t d’ESO

Llegeix més...

Guia Garraf estiu jove

Ja es pot consultar la guia Garraf estiu jove 2013, amb recull d’activitats d’interès per a joves durant els mesos d’estiu, de juny a setembre. Inclou ofertes de formació (repàs, informàtica, idiomes), esport (campus, cursets, campionats), culturals (música, cinema, exposicions, festes majors) i altres activitats exclusivament per a joves a partir dels 14 anys.

Visita l'enllaç per consultar la Guia Estiu Jove Garraf

Llegeix més...

Juliol Jove a Canyelles

JuliolJove cartellAquest estiu, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, mitjançant l’Ecijove, obre el programa i les inscripcions per les activitats de lleure i oci per joves, de 6è de primària a 4t d'ESO, amb el nom Juliol Jove.

Dins d’aquesta programació també hi trobem les sortides Atraca l’Estiu del Pla Traca de prevenció de les drogodependències; realitzat amb la col·laboració del Consell Comarcal.

Juliol Jove, pretén ser un complement pels joves que tinguin edats superiors als 12 anys fins als 16 i que ja no puguin gaudir del Casal d’Estiu Esportiu i Artístic de Canyelles. Aquesta programació contempla activitats tant de matí com per la tarda, per tal de cobrir el màxim la franja horària de temps lliure dels joves i així cobrir al màxim les seves demandes.

Llegeix més...

Aquest estiu, practica l'anglès a Canyelles

2013 Curs Angles Estiu CartellJa estan obertes les inscripcions per al taller d’anglès que s’organitza a Canyelles, i passar un estiu en anglès sota el lema “Live our landscape in English. It's a project!

Aquesta activitat, que organitza l’empresa Opera Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles, es farà durant 4 setmanes al juliol, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13h, per a infants i joves fins a 4t d’ESO, amb una finalitat molt concreta: utilitzar l’anglès com a eina de comunicació, de joc i d’aprenentatge.

Llegeix més...