Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Tarda de Halloween per al jovent

2014 10 30 Ecijove Halloween 01El passat divendres 31 d’Octubre, l’Àrea de Joventut va celebrar una tarda de terror a l’Ecijove.

Els joves es van apropar a gaudir de les diferents activitats que hi havia preparades per a ells. Una d’aquestes activitats va ser taller de maquillatge terrorífic, amb pintures simulant ferides i amb sobreposats de pell que feien encara més terrorífiques les seves disfresses.

També es va fer taller de decoració de carabasses per a tots, van aprendre a buidar les carabasses, a dissenyar una imatge terrorífica i en acabar la majoria de joves s’ho van endur a casa.

Llegeix més...

Tarda de Halloween a l’Ecijove

El divendres vinent 31 d’octubre tindrà lloc a l’Ecijove una terrorífica tarda.

Les activitats aniran entorn de la cel·lebració de la festa de Halloween i tots aquells nois i noies que hi vulguin participar ho podran fer també disfressats.

Es farà un taller de maquillatge terrorífic i un altre de decorar carabasses.
Hi haurà pica-pica per tothom i música. Aquesta iniciativa pretén dinamitzar l’equipament juvenil i l’oci del jovent de Canyelles.

Llegeix més...

Futbol Sala a l’Ecijove

FutbolSala 01El passat Dimecres 24 de Setembre es va posar en marxa de nou l’equip “traca” de futbol sala juvenil amb el suport de l’Àrea de Joventut i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Després d’una reunió amb els joves que integren l’equip i amb el seu nou entrenador José Alcázar, es van reprendre els entrenaments amb ganes. Aquest any l’equip, igual que l’any passat, està obert a tots aquells nois i noies que vulguin jugar a futbol sala.

Llegeix més...

1a Taula per la convivència i el civisme

TaulaCivismeAquest divendres dia 10 d’octubre ha tingut lloc la 1a Taula per la convivència i el civisme, amb l’objectiu de vetllar per què tothom coneguí i tinguí presents les Ordenances Municipals per la convivència.

En aquesta primera jornada han participat l’Alcaldessa Rosa Huguet i Sugranyes, l’Àrea de Serveis Socials, l’Àrea de serveis Municipals, l’Àrea de joventut i el Cos dels Agents Municipals, amb la intenció de donar a conèixer les actuals Ordenances Municipals per què els ciutadans tinguin al seu abast tota la informació per a una millor convivència.

Llegeix més...