Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els joves de Canyelles reprenen els tallers de Graffiti

Aquest primer trimestre de 2013, sempre amb l’impuls i recolzament de l’Ajuntament de Canyelles, un grup de joves juntament amb el tècnic del Pla de prevenció de drogodependències la Traca del Consell Comarcal del Garraf, han pintat dos murs al municipi amb la tècnica del Graffiti: un primer situat a l’espai cívic jove i un segon realitzat el passat 20 d’abril en un mur de la pista de tennis de la zona esportiva.  
 
Aquesta activitat de lleure i alhora recreativa desenvolupada pels joves, es fonamenta en la intencionalitat educativa de dotar de protagonisme als joves del municipi, oferint un espai on es puguin visualitzar les seves creacions a partir del compromís i el treball participatiu. Hi ha també present un objectiu específic a assolir:  intervenir activament per a la prevenció del consum de drogues entre els joves; aquest programa preventiu de consolidació d’ actituds i hàbits contra les drogues  ja es troba en marxa des de  principis d’ aquest mateix any.

Llegeix més...

Curtmetratge Jove

Com a colofó del curs de cinema realitzat amb joves del municipi es va filmar un curtmetratge, a continuació el podeu veure:

Llegeix més...

Tot a punt per a l’estrena del primer curt de l’Ecijove

Des del mes de desembre a l’ Ecijove s’ha dut a terme un curs sobre cinema per a joves majors de 16 anys interessats en iniciar-se en la interpretació i aprendre nocions de llenguatge audiovisual. Cada dimecres s’han trobat a l’Ecijove i durant 2 hores han practicat expressió corporal, improvisació, han representat diferents papers i estats d’ànim, així com après diferents tècniques com la lectura de guió dramatitzada. A més han realitzat un treball d’equip decidint el tema del curtmetratge i elaborant el guió de manera conjunta. Les alumnes s’han mostrat molt satisfetes d’ allò après durant el curs i estan motivades per realitzar altres tipus d’activitats entorn al cinema. Des de l’ àrea de joventut valorem positivament l’activitat i veiem interessant donar continuïtat a aquests projectes que tenen com a objectiu promoure les relacions entre el jovent i desenvolupar la seva creativitat.

Aquesta setmana s’ha gravat el curtmetratge i un cop estigui finalitzat el seu muntatge es presentarà oficialment a l’Espai Cívic Jove.

A l’Ecijove s’orienta sobre formació amb l’Exposició “Després de l’E.S.O que” i una sessió d’assessorament personalitzat

Desprès de l'ESO... què?" és una exposició que tindrà lloc a l’Espai Cívic Jove de Canyelles del 14 al 21 de març. És una iniciativa de l'Oficina del Pla Jove de Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'acompanyar i capacitar els i les joves en la tria de decisions que els portarà al món adult, decisions tant importants com  la tria que han de fer en el moment que acaben l'ensenyament obligatori.

Llegeix més...