Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Xerrada 23 de febrer a l’Ecijove 'Internet i adolescents'

El proper 23 de febrer a les 18.30h està prevista a l'Ecijove una xerrada per a pares, mares i famílies sobre l'ús i abús d'Internet per part dels adolescents.

Llegeix més...

Novetats al blog de l’Ecijove

L’àrea de joventut de l’Ajuntament de Canyelles ha actualitzat el blog de l’equipament juvenil de Canyelles: l’ Espai Cívic Jove, renovant la imatge i afegint-hi nous continguts. L’adreça és : http://canyellesjove.blogspot.com/
En aquest espai es publiquen informacions d’interès juvenil, activitats, fotos etc.. sempre mirant que sigui informació fresca i amb un llenguatge pròxim als i les joves.
S’hi ha incorporat algunes novetats com : enllaços d’interès sobre  diferents serveis pel jovent, blogs d’equipaments juvenils, enllaç amb el web municipal de manera que es visualitzen les darreres notícies que es publiquen etc.. Els usuaris també poden  compartir els continguts del blog  en diferents xarxes socials, com facebook o twitter.

Xerrada-joc de rol Anem per feina a l’Ecijove

 

El proper 19 de gener a les 18.00h tindrà lloc a l’Ecijove l’activitat “Anem per feina”, xerrada a càrrec de l’Assessoria laboral de l’Oficina Jove del Garraf.

La xerrada té com a objectiu proporcionar al jovent eines per encarar el procés de recerca de feina i donar a conèixer el marc bàsic de les relacions laborals i la realitat actual del mercat laboral.

Es tracta d’una activitat molt participativa en la que els i les joves de 16 a 30 anys, mitjançant un joc de rol, simularan estar en un procés de selecció de personal. Aquesta activitat està organitzada per part de les àrees de joventut i ocupació, a la sessió també es donarà informació sobre el Servei Local d’Ocupació.

 

 

Nous grafittis a la zona esportiva

El grup de joves aficionats al grafitti col•laborador habitual de l’Ecijove ha realitzat un nou grafitti a la zona esportiva, concretament darrere els seus vestidors. Els joves van demanar poder utilitzar aquest mur, el qual, com el del pati de l’Ecijove s’anirà renovant periòdicament.

 

Llegeix més...