Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Joventut

Concurs de canvi de logo de l'Ecijove

2017 03 Ecijove ConcursLogoL'Àrea de joventut proposa un canvi de logo de l'Espai cívic jove.

Obrim el concurs adreçat a tots els joves de 12 a 29 anys que vulguin participar, et presentem el cartell informatiu i les bases per a concursar.

El termini és des de l'1 d'abril al 5 de maig per a presentar les teves propostes, que han de ser en format digital o a mà. Han de tenir la màxima resolució possible i s'han de fer arribar a l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament o a l'espai cívic jove de Canyelles.

Llegeix més...

Trobada jove aquest dissabte a l'Ecijove

2017 03 02 TrobadaEcijoveAquest dissabte, a les sis de la tarda, a l'Ecijove, tenim una nova trobada de participació amb els joves de canyelles. La crida és per l'elaboració del Nou Pla Local de Joventut.

En la línia de treball del Nou Pla Local de Joventut del municipi, l'Àrea de Joventut continua treballant de valent per a fer les consultes pertinents.

La Trobada, vol crear un espai de debat i d'opinió. Volem escoltar i saber que teniu a dir. Per això us emplacem a tots els joves de 20 a 29 anys del municipi a participar i dir la vostra.

I tu, com mires la festa?

2017 02 21 RespecteL'Àrea de joventut penja la nova campanya de conscienciació per a joves.

Aquesta campanya fa una reflexió sobre la festa i els comportaments que moltes vegades es tenen.

Sota el lema del RESPECTE pretén donar un petit espai al pensament sobre com ens comportem en moments de festa i quines actituds es tenen.

Tots som iguals sense diferenciar-nos per gènere o origen.

Trobada amb els joves del municipi per elaborar un pla local de joventut a la seva mida

2017 01 30 JoventutL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles organitza una trobada de joves de 24 a 30 anys a l'espai Jove de Canyelles el pròxim dia 4 de febrer a l'espai cívic jove per elaborar el nou Pla local de Joventut.

Com ja vàrem avançar, l'Ajuntament treballa per elaborar un nou Pla Local de Joventut. És per això que durant la tardor passada es va posar a disposició una bústia a l'Ecijove perquè poguessin traslladar les seves impressions, opinions o suggeriments.

En la mateixa línia volem seguir el procés de treball fixat per consultar a les diferents franges d'edat que comprenen el col·lectiu jove. El dia 4 de febrer a les 11:30?h tots els joves de canyelles d'edats compreses entre els 24 i 29 anys es poden adreçar a l'espai cívic jove situat actualment al espai de la gent gran. La jornada és per tractar els diferents aspectes que els influeix en el seu dia a dia i per rebre les seves aportacions al nou Pla Local de Joventut.

Llegeix més...