Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Afectacions pel vent avui a Canyelles

Les fortes ratxes de vent que hi ha hagut avui, dimecres 27 de desembre, durant tot el matí i que encara continuen poden haver causat desperfectes a les propietats. Si és el seu cas i ha de reclamar a la seva asseguradora, pot adreçar-se al servei de meteorologia de l'Ajuntament on en breu li podrem emetre un certificat justificant la situació del temps en el moment de l'incident.

Horari especial de la Deixalleria per Nadal

2016 06 15 DeixalleriaLa Deixalleria municipal estarà oberta en horari habitual durant les festes nadalenques. A excepció dels dies 25 de desembre del 2017 i l'1 i el 6 de gener del 2018, en què romandrà tancada.

Així, podeu fer ús de la deixalleria els dilluns, dissabtes i diumenges de nou del matí a dues del migdia. I els dimecres, de nou del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

La deixalleria municipal, situada al carrer dels Cirers, s/n (darrere de la gasolinera), és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de deu anys i en la qual es poden dipositar residus de caràcter divers com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals.

Bonificacions en la taxa d'escombraries

Cal recordar que, per l'ús continuat d'aquest servei municipal, l'Ajuntament de Canyelles ofereix bonificacions en la taxa de recollida d'escombraries. Aquestes poden anar del 20% al 50% en el rebut de la brossa, segons el nombre d'usos que se'n facin. Per poder optar a aquestes bonificacions, només cal sol·licitar-ho a la persona responsable de la deixalleria, que facilitarà la documentació necessària per poder acollir-se a aquests beneficis.

 

Viu un Nadal més sostenible

2017 NadalSostenible CartellEl Nadal és aquí i l'Ajuntament de Canyelles vol fer-vos un seguit de recomanacions perquè el pogueu gaudir de la manera més responsable i sostenible possible.

És per això que us recomana:

  • Comprar només allò que necessiteu
  • Optar pel comerç deproximitat
  • Demanar joguines sostenibles i minimitzar lús d'embolcalls
  • Fer regals solidaris i/o immaterials (entrades de teatre, de concerts...)
  • Utilitzar els llums de Nadal justos, de baix consum i des connectar-los durant la nit
  • Separar les deixalles, posant cada residu al seu lloc
  • Posar la calefacció a 21 graus com a màxim
  • Utilitzar el transport públic o compartir el vehicle per fer les compres de nadal
  • En lloc de comprar mascotes, adoptar-les.

I sobretot...GAUDEIX DEL NADAL.

 

Canyelles s'adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

2017 11 17 exporesidusCanyelles s'adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que té lloc del 18 al 26 de novembre, i que dedica el 18 de novembre a la temàtica Donem-li una nova vida. L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canyelles ha preparat una exposició que recull gràficament una mostra de les moltes accions i serveis que es fan o s'han fet al municipi en prevenció de residus, sota el lema de Fem Canyelles més Sostenible. Una mostra que es pot veure ja a l'Espai de la Gent Gran