Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Segona edició del curs de manipulador de fitosanitaris

2017 CartellfitosanitariswebL'Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canyelles prepara un nou curs de Manipulació Fitosanitari bàsic homologat. És una segona edició, es farà amb la col•laboració d’Unió de Pagesos i s'adreça a totes les persones que siguin usuàries de productes químics per a  la pagesia, horts, jardins, etc.  La legislació vigent assenyala l'obligatorietat de tenir una acreditació, que s'obté a través d'aquest curs, per poder  realitzar compres i fer ús d’aquests productes.

Llegeix més...

Es reintrodueixen a la natura set xots

alliberament de xotsUn total de set xots han estat alliberats aquest dijous a Canyelles dins del programa de reintroducció a la natura de diferents aus i animals, que es desenvolupa al llarg de tot l’any. L’alliberament el fa l’associació local de voluntaris Alytes, en col·laboració amb l'Ajuntament de Canyelles, amb l’organització  Còbit de Recerca i Estudi de Natura al Foix, el Gaià i l’Anoia i el Parc del Foix. Els animals alliberats procedeixen del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrusa, de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el primer alliberament de xots que es fa enguany al municipi, tot i que n’hi ha previstos de nous per aquestes pròximes setmanes.

Llegeix més...

Parcel·les netes per evitar incendis

 

2017 03 22 NetejaParceles

L’Ajuntament de Canyelles està treballant intensament, i al llarg de tot l'any, per mantenir netes les parcel•les no edificables que hi ha a tots els sectors del municipi, com a mesura preventiva d’incendis forestals i per evitar problemes de salubritat.

Mantenir-les netes i en condicions òptimes és una obligació  que els seus propietaris  han de complir, d’acord amb la legislació vigent. I ho han de fer i comunicar al Consistori abans del 15 de juny de cada any, quan ja ha començat el període de màxim risc d’incendi. Una vegada transcorregut aquest termini, l’Ajuntament es reserva el dret, prèvia inspecció i notificació, de procedir a la neteja subsidiària de les parcel•les, i passar posteriorment el càrrec al seu propietari, tal i com marca l’ordenança fiscal número 21 vigent al municipi. És un procés que pot ser llarg i que ha de ser autoritzat per un jutjat.

Llegeix més...

S'obre el 23 Concurs de Fotografia als Parcs

El concurs de fotografia als parcs es fa dins del programa Viu el Parc de la Diputació de BarcelonaLa Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha convocat la 23 edició del Concurs de Fotografia als Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. El certamen, obert des de l’1 d’agost, s’organitza dins del programa Viu el Parc, que durant la tardor recull un ampli ventall d’activitats al voltant d’aquests espais naturals.

Llegeix més...