Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles es mobilitza per un aire més net. Se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

2019 09 setmanamobilitatCanyelles se suma, un any més, a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que té lloc del 16 al 22 de setembre. La iniciativa promou hàbits de mobilitat més sotenibles, segurs i saludables com són els desplaáments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, com també visualitzar els possibles canvis en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema Camina amb nosaltres!, la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019 ens anima a moure'ns de manera sostenible, saludable i segura. Caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses nonomés per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per a la nostra butxaca.

Llegeix més...

Reunió amb la Diputació per seguir el treball de neteja de franges forestals i prevenció d'incendis

2019 08 30 reuniodibafrangeswebReunió aquest matí de divendres a l'Ajuntament de Canyelles amb un tècnic de la Diputació de Barcelona per seguir treballant en les tasques de neteja i protecció de les franges forestals de tot el municipi com a mesura de prevenció d'incendis.

Llegeix més...

'Canyelles és el teu mirall', actua amb civisme

2018 05 canyelleseselteumirallcartellCanyelles manté la campanya de civisme per promoure el respecte cap a l’entorn, els animals, el medi ambient i la vila

Animals de companyia, residus, vehicles i grafits són els quatre eixos de la campanya que es fa amb el suport de la fundació Mas Albornà

L’Ajuntament de Canyelles té en marxa na campanya informativa de civisme, amb la col•laboració de la Fundació Mas Albornà, amb el lema CANYELLES ÉS EL TEU MIRALL. L’objectiu és promoure i fer pedagogia de la importància d’actuar amb respecte i civisme perquè volem ser millors i tenir cura del nostre entorn, dels animals, del medi ambient i de la nostra vila, ha apuntat l’alcaldessa Rosa Huguet en la presentació d’aquesta campanya, que vol incidir en algunes qüestions que ens preocupen moltíssim i que, de la mà de Mas Albornà, volem ajudar a combatre, ha afegit. 

Llegeix més...

Consells davant l'onada de calor

onada calor consells

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l'arribada d'una massa d'aire molt càlid que afectarà tot el territori amb temperatures per sobre la mitjana habitual fins a mitjans de la setmana.

Es preveu que les temperatures puguin arribar a valors de fins a 40 ºC. En aquest sentit, el Servei Meteorològic ha emès un avís per calor.

Llegeix més...