El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Actuació contra el mosquit tigre a les basses contra incendis

2016 08 04 BassaDins del programa municipal de lluita antiplagues, l'Ajuntament ha procedit durant aquesta setmana i mitjançant empresa especialitzada a aplicar tractament contra el mosquit tigre a les basses d'aigua per a helicòpters que hi ha als nuclis de Daltmar i Vora Sitges.

Aquestes basses són infraestructures de lluita contra els incendis forestals i que emmagatzemen 120.000 litres d'aigua cadascuna. Situades estratègicament, són accessibles a helicòpters en cas de necessitat.

Llegeix més...

Torna Reanimals, el concurs d'animals amb material reciclat

2016 10 02 ReAnimalsDes de l'àrea de Medi Ambient es convoca novament el concurs amb la temàtica del regne animal, el Reanimals. Per tal de fomentar la reutilització, es tracta de construir figures d'animals, o parts representatives d'aquests, amb materials que poden ser reciclats.

Ja està obert el termini poder presentar les propostes, i fins al divendres 30 de setembre hi ha temps per a fer-los arribar a l'Ajuntament de Canyelles, d'acord amb les bases que pots descarregar aquí.

Llegeix més...

Pla de neteges i seguretat

2016 07 21 Neteges 01El municipi de Canyelles té un terme municipal de 1408 Ha de superfície de les quals, aproximadament, unes 435 Ha. són arbrades, pinedes especialment, un agradable entorn rural. Aquesta realitat ambiental comporta però, que el municipi estigui classificat per la legislació vigent com a municipi d'alt risc d'incendi forestal. Una cosa comporta l'altra.

Aquesta mateixa legislació exigeix un seguit de mesures de prevenció d'incendis que són més o menys exigents segons sigui el risc d'incendi forestal del municipi.

Llegeix més...

Visita d'un grup de Camps de treball

2016 07 18 CampdeTreballDurant aquest mes la casa de colònies el Pinar acull a un grup ben voluntariós per fer tot tipus de feina de manteniment. Enguany, una aportació que faran serà la de neteja d'una zona boscosa de prop de la casa de colònies.

És per aquest motiu que l'alcaldessa, Rosa Huguet i Sugranyes, els ha fet una recepció a l'Ajuntament per tal d'intercanviar opinions i conèixer de primera mà les activitats que desenvolupen durant els dies d'estada.

Llegeix més...