Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Bicicletes elèctriques per Canyelles

2016 07 01 BicicletaElectricaAmb la voluntat de l'Ajuntament de Canyelles per impulsar accions cap a la sostenibilitat i la preservació del medi ambient, s'havia sol·licitat a Diputació de Barcelona una flota de 3 bicicletes elèctriques per serveis generals de l'administració.

Aquesta setmana ha arribat la resolució de la concessió d'aquests vehicles que arribaran al municipi durant la tardor.

En diferents entitats del Garraf també han estat concedides un total de 6 bicicletes més.

Llegeix més...

Molta vida a les bases recuperades

2016 06 30 BassaCogulladaDins les accions de medi ambient que l'Ajuntament ha donat suport per a ajudar a la proliferació de la fauna autòctona, hi ha 2 basses d'aigua que estan donant resultats molt positius. S'han trobat en diverses ocasions postes d'ous d'amfibis i també visualitzat exemplars de diferents espècies.

El que sí que s'ha trobat que en la bassa de la Cogullada s'ha quedat pràcticament sense aigua, a causa de la poca precipitació i l'evaporació de l'aigua a causa de la insolació. No és un problema per les espècies animals però sí pel manteniment de la mateixa bassa que es podria esquerdar per les altes temperatures i malmetre les obres realitzades per a la seva recuperació. 

Llegeix més...

S'inicia l'horari d'estiu de la Deixalleria

2016 06 15 DeixalleriaA partir d'aquest dimecres 15 de juny i fins al 15 de setembre, la Deixalleria Municipal ubicada al carrer dels Cirers, s/n (darrere la benzinera), passa a tenir l'horari d'estiu, és a dir:

Dilluns, dimecres i dissabtes de 9 a 14?h i de 17 a 20?h,

Divendres de 17 a 20?h, i

Diumenge de 9 a 14?h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal en la qual es poden portar els següents residus: runes, restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s'hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili.

Llegeix més...

Festa del Medi Ambient i Setmana de l'Energia a Canyelles

2016 06 07 DiaMedi 01El 7 de juny, a la plaça del Casal, Canyelles va celebrar el dia Mundial del Medi Ambient. Es van organitzar diverses activitats en les que es va poder copsar de manera lúdica alguns aspectes sobre el reciclatge, la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia. 

Un inflable sobre residus, taller amb materials reciclats, un joc de gran format sobre l’energia i altres activitats com maquillar-se o pintar amb guixos, van ser les activitats que completaven la festa. Al mateix temps, també es va instal·lar una carpa informativa on l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament informava dels serveis que l’àrea ofereix als ciutadans i les seves avantatges, i es va fer una mostra amb imatges de projectes que s’estan recolzant des de l’Ajuntament. 

Llegeix més...