Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Tot a punt per la Festa del Medi Ambient

En motiu del dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny, dimarts 7 de juny per la tarda, Canyelles farà la seva festa local. 

Us esperem a tots al la plaça del Casal per gaudir de moltes activitats per a grans i petits. 

2016 05 31 SetmanaEnergia 02

 

Festa del Medi Ambient i Setmana de l'Energia

2016 05 31 SetmanaEnergia 01Canyelles es prepara per celebrar el dia mundial del Medi Ambient i la Setmana de l'Energia sostenible. Així el pròxim dimarts 7 de juny a la tarda, de 17 a 20?h, hi ha preparades activitats dirigides a tots els públics a la pista del Casal. Concretament es comptarà amb l'Enlaira't, un taller de manualitats amb material reciclat, el joc de gran format "Juguem amb Energia!", també es comptarà amb un joc inflable de "Cada residu al seu lloc", taller de maquillatge animal, realització entre tots d'un mosaic amb guixos; i, finalment, una carpa de l'Ajuntament amb informació de projectes de Medi Ambient i una mostra d'informació d'utilitat relacionada amb l'estalvi d'energia.

Llegeix més...

Canvi de la il·luminació de la sala principal de la Sala Multicultural

2016 05 30 SalaMulticulturalDins de les millores en l'àmbit de l'eficiència energètica que l'Ajuntament té previst de desenvolupar enguany, s'hi troba el canvi d'il·luminació de la sala principal de la Sala Multicultural. Aquesta actuació s'ha desenvolupat durant aquesta passada setmana.

Fins ara, el sistema d'il·luminació de la sala era a base de 9 làmpades de descàrrega de vapor de mercuri de 250 watts de potència cadascuna. El canvi ha consistit a substituir les làmpades existents per d'altres a base de tecnologia LED de 115 watts de potència cadascuna d'elles.

Llegeix més...

Bona acollida de la jornada Let’s Clean up a Canyelles

Participants de la jornada fent recollidaAquest dissabte dia 14 de maig s'ha realitzat una activitat per a la sensibilització de la gestió de residus, un Let’s Clean up anomenat Fem dissabte a Canyelles, que promou la conscienciació de no llençar residus al bosc i, per tant, es fa una batuda de recollida a les zones pactades.

Enguany s'han recollit 2 metres cúbics de deixalles, amb l'ajuda més d'una dotzena de participants.