Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Recollida selectiva d'arbres de Nadal

Com a part del projecte de reciclatge que l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament realitza de manera continua durant l’any, s’ha creat un punt de recollida d’arbres de Nadal situat a la zona de contenidors del C. Major amb C. Bassa d’en Llot. Aquest espai estarà disponible fins al 27 de gener.


Deixalleria: canvi de procediment

Per tal de facilitar les gestions a les persones usuàries de la deixalleria i motiva més d’ús de la mateixa, des del proper gener de 2013 es farà un canvi en el procediment operatiu corresponent a l’Ordenança reguladora de la brossa, concretament en l’article 5., que parlar de les bonificacions per l’ús de la deixalleria i del seu operatiu per a l’aplicació d’aquestes bonificacions. Així, transmetem el text corresponent a aquest canvi de procediment.

Llegeix més...

Nadal sostenible a Canyelles

Tothom ens estem preparant per a les celebracions del Nadal amb tot el que comporten de festa, tradició i increment del consum. I, pel que fa a aquesta última qüestió, l’Ajuntament de Canyelles vol traslladar una sèrie de recomanacions que podem aplicar per tal de fer que el nostre consum sigui el més responsable i sostenible possible. 

Llegeix més...

Es finalitzen els treballs de manteniment de la franja de protecció de La Cogullada

Durant les darreres tres setmanes i mitjançant una empresa especialitzada en treballs forestals, l’Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment i de nova obertura d’algun tram que restava pendent, a la franja de protecció de les urbanitzacions La Cogullada 1 i 2.
D’aquesta manera es dona continuïtat als treballs d’obertura de la franja que es van dur a terme, ja fa uns anys, en el moment de la finalització i recepció per part de l’Ajuntament de les infraestructures dels esmentats nuclis.

Llegeix més...