Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Avís per a totes les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar

Es recorda a les persones propietaris de solars i terrenys en zona urbana i urbanitzable, sense edificar, que d’acord amb allò que assenyala la legislació vigent en matèria d’urbanisme i de prevenció d’incendis forestals la obligació que tenen de mantenir-los  nets amb la finalitat d’evitar problemes de salubritat i risc d’incendis forestals. El termini per a fer-ho finalitza el dia 1 de juny de 2012. Una vegada transcorregut aquest, l’ajuntament es reserva el dret, prèvia inspecció i notificacio, de procedir a la neteja subsidiària de parcel·les amb càrrec a la seva propietat, tal i com ho permet l’Ordenança fiscal nº 21, vigent al nostre municipi.

Veure Ban

El Mercat de Troc tanca edició amb rècord de parades i èxit d’intecanvis i vendes

 

El passat 22 d’abril pel matí, l’Ajuntament de Canyelles, l’associació de veïns de Les Amèriques i els Dracs de Canyelles, van organitzar la 3a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà, a la plaça Francesc Macià de Canyelles, al costat del mercat setmanal.

Llegeix més...

Setmana del Medi Ambient a Canyelles

Del 22 al 29 d’abril, es celebrarà a la Sala Multicultural de Canyelles la Setmana del Medi Ambient. S’organitzen una sèrie d’activitats, la majoria vinculades a la recollida i la gestió de residus, que pretenen captar l’atenció del visitant i sensibilitzar-lo en iniciar o bé seguir mantenint actituds respectuoses amb el medi, actituds que si s’incorporaren dins la nostra quotidianitat, no representen gairebé esforç i sí molt benefici de cara al nostre entorn.

Les activitats que es podran trobar seran 2 exposicions anomenades “Dóna la volta. Del residu al recurs” i “Orgànica”, on de forma amena i atractiva, doncs fins i tot hi haurà un joc interactiu, se’ns mostra què se’n fa de les deixalles que curosament anem separant i abocant al contenidor corresponent. Els més petits de la casa podran gaudir d’un inflable que, d’una manera lúdica, hi haurà uns monitors que ajudaran a aprendre a fer la separació de deixalles des de casa. També s’hi podrà trobar informació sobre projectes que actualment estan en marxa a Canyelles i informació general de diferents campanyes mediambientals.

Llegeix més...

Protecció contra els incendis forestals a les urbanitzacions i els nuclis aïllats

Passat el 15 de març, entrem en una època d’alt risc d’incendis forestals, i més tenint en compte l’extraordinari hivern sec que hem tingut. Canyelles té un terme municipal amb força massa forestal i, per tant, amb més probabilitat de patir incendis.

Amb l’objectiu de recordar les precaucions i establir un protocol d’actuació ciutadana en cas d’incendi forestal, l’Ajuntament de Canyelles ha realitzat un full informatiu dins el pla d’autoprotecció per a les urbanitzacions i els nuclis aïllats anomenat “Protegiu-vos dels incendis forestals”. Aquest estarà publicat al web municipal i es dispensarà en els edificis municipals, a més dels centres socials de les urbanitzacions i en algunes empreses del municipi.

Aquesta actuació també té l’objectiu de detectar les famílies o persones soles que viuen en zones molt aïllades o que no tenen possibilitats de mobilitat, per tal de poder planificar evacuacions especials en cas d’incendis forestals a la zona. Les persones que estiguin en situació de malaltia, disminució o per falta de vehicle, poden sol·licitar ser considerats casos d’evacuacions especials en cas d’incendi, dirigint-se al l’Ajuntament de Canyelles i sol·licitant-ho per escrit. En aquest sentit, s’ha establert una coordinació amb l’àrea de Serveis Socials perquè la treballadora familiar que actua a Canyelles faci arribar el full informatiu a les famílies que atén i, si es considera necessari, també puguin registrar-s'hi.

Veure el document de recomanacions