Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Proper inici dels cursos d’informàtica

L’Ajuntament de Canyelles continua donant eines per formar-se i millorar les possibilitats d’inserció laboral dels aturats. Per això iniciarà aviat els nous cursos d’informàtica bàsica per a persones que estan cercant feina i que tenen dificultats per buscar-ne o poc domini de les noves tecnologies.

Aquesta formació, organitzada per l’Ajuntament i subvencionada per la Diputació de Barcelona, està dirigida a aquelles persones que en aquests moments es troben en un procés de recerca de feina i que, donats els canvis que s’han produït en el sistema per a portar a terme aquesta cerca, troben dificultats per a realitzar-la i per tant tenen menys opcions laborals. Aquests cursos pretenen donar una visió global de l’entorn informàtic i iniciar i/o reforçar els coneixements en aquestes eines, perquè puguin fer una recerca més autònoma i així incrementar les oportunitats laborals.

Per a inscripcions us heu de dirigir a la OAC de l’Ajuntament de Canyelles.

Se signen dos convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Formació i Treball

2014 11 19 ConveniCarites

L’Ajuntament de Canyelles i la Fundació Formació i Treball (FIT), han signat dos convenis de col·laboració mitjançant els quals FIT s’encarregarà de les recollides domiciliàries de voluminosos i de restes vegetals a més a més de fer buidatge i recollida dels contenidors de paper i cartó que l’Ajuntament té distribuïts pel terme municipal i donar-los una gestió adequada, d’acord amb la legislació vigent.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Canyelles engega per segon any els cursos subvencionats d’alemany per a persones en situació d’atur

Després del gran èxit de participació i els bons resultats obtinguts en la primera edició, l’Ajuntament de Canyelles torna a apostar fort pels cursos d’Alemany subvencionats per la Diputació.

Estan dirigits a totes aquelles persones en situació d’atur, i pretén dotar-los d’una eina més per a facilitar la recerca de feina. Es tracta de cursos intensius que preparen als participants per a assolir un nivell de comprensió de l’idioma suficient per a poder emprar-lo en l’àmbit laboral, i s’ofereix també un suport en la recerca de feina en aquesta llengua.

Es preveu que els cursos, organitzats des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Canyelles comencin a mitjans d’octubre. Les persones interessades hauran de dirigir-se a l’OAC per tal de formalitzar les inscripcions. Les places són limitades.

Feu clic aquí per descarregar la fitxa d'inscripció

S'incorpora a la brigada una persona en situació d'atur gràcies a una subvenció

Gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació gestionada a través del Consell Comarcal s'incorporarà durant 6 mesos a la brigada municipal una persona en situació d'atur.

Per aquest projecte s'han tingut en compte els inscrits al Servei Local d'Ocupació (SERLOC) de Canyelles, un servei gratuït d'assessorament que ofereix l'Ajuntament per ajudar a trobar feina.

Per a més informació us podeu dirigir a l'Ajuntament de Canyelles i demanar hora al SERLOC, o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..