Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Ocupació

Oferta de nous cursos d'informàtica al maig

L'Ajuntament de Canyelles està planificant la realització de nous cursos del projecte de formació en TIC a partir d'aquest proper mes de maig, en horari de matí.

Aquesta formació pretén iniciar i reforçar els coneixements en TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les persones que estan en recerca de feina, per a què puguin fer una recerca més autònoma i, potser, els pugui proporcionar l'accés a alguna feina. També s'oferirà un curs de Manteniment bàsic d'ordinadors, de 40h, com a formació complementària a l'ús d'ofimàtica i Internet que es realitza en els altres cursos.

Llegeix més...

Formació i feina per a persones aturades

L’Ajuntament de Canyelles amb la voluntat de potenciar les polítiques d’ocupació, ha aconseguit que dues empreses formin a 16 persones, de les quals 13 han estat finalment contractades.

Això ha estat possible a través del programa ‘Formació a mida a les empreses’ de la Diputació de Barcelona. Futur Ecològic SL i Pirotecnia Igual Espectáculos SL són les que han sol•licitat incorporar-se en el projecte, amb l’objectiu d’ampliar les perspectives de negoci i ser més competitives; a la vegada que agafaven el compromís de contractar part del personal format en les seves instal•lacions.

Llegeix més...

Finalitza el primer curs d’Alemany bàsic a Canyelles

Fa uns mesos, des de l’Ajuntament de Canyelles es va apostar per la formació en nous idiomes estrangers per millorar l’ocupabilitat de les persones que estan buscant feina. Aquest idioma va ser l’alemany.

Des del passat mes d’agost, ja han començat 2 grups de 10 persones, un dels quals finalitza el proper dilluns 21 d’octubre, moment en el que es farà un acte de lliurament de diplomes d’aprofitament del curs per part de l’alcaldessa de Canyelles.

Després de 100 hores de formació, tant alumnes com docent, es mostren satisfets de la feina feta ja que, al ser un curs de modalitat intensiva, s’ha treballat a diari a classe i també a casa, i han pogut veure una evolució i percebre l’adquisició del domini elemental d’una llengua.

Llegeix més...