Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Rosa Huguet tanca la seva presidència a la Mancomunitat Penedès-Garraf satisfeta perquè "Ha estat una legislatura totalment municipal"

2019 07 25 traspasmancowebL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, passa el relleu de la presidència de la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la legislatura 2019-2023 a Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix. Ho fa molt satisfeta de la feina feta i pel fet que ha estat una legislatura totalment municipal.

Ho assegurava en el darrer ple de la legislatura, celebrat dilluns passat. Una sessió, prèvia a la de constitució d'aquest dijous 25 de juliol, en què  Rosa Huguet ha donat les gràcies a tots els companys i equip de la Mancomunitat, que ha presidit aquests darrers quatre anys, i apuntava que he viscut uns anys magnífics. He fet una descoberta d'unes persones realment increïbles, de tots els companys que hi heu estat. No hi ha hagut partits, senzillament vull lloar-vos i donar-vos les gràcies per haver vingut a la Manco.  Afegia que acabem legislatura, però tenim continuïtat. Recollim el repte de continuar perquè aquesta Mancomunitat es mereix que esteu fent el que esteu fent, donar-li suport, afegeix. I assegura que la legislatura ha estat molt intensa i fructífera perquè s'ha aconseguit l'Estatut, una eina molt important especialment per als municipis petits que podran gaudir realments d'uns serveis mancomunutats.

El relleu a la presidència de la Mancomunitat Penedès-Garraf s'ha fet efectiu aquest dijous 25 de juliol al migdia a l'Ajuntament de Canyelles, en una sessió plenària extraordinària. Sergi Vallès ha rebut de la mà de l'alcaldessa de Rosa Huguet la comesa de presidir la Mancomunitat Penedès-Garraf els pròxims quatre anys.

El nou president, que ha agraït la tasca feta per Rosa Huguet, ha assegurat que el govern es constituirà el pròxim mes de setembre i ha manifestat que no venim a fer política sinó a fer servei a tots els municipis mancomutats.