Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'Ajuntament de Canyelles posa a disposició de les famílies recursos d'orientació per als alumnes que acaba etapes educatives

2020 04 30 orientacioESO2Un cop iniciat el tercer trimestre del curs escolar i el calendari de preinscripció per al curs que ve ja està en marxa, l’alumnat i les famílies es troben en un moment molt important per decidir la continuïtat d’estudis en finalitzar etapes educatives com l’ ESO.

Per aquest motiu, des de l’ Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Canyelles us facilitem una sèrie de recursos que us ajudin a la presa de decisions i a tenir una informació de qualitat i propera sobre els centres educatius i ensenyaments del Garraf.

Tot seguit podeu consultar la guia. ⏬⏬

Llegeix més...

Canyelles es manté a la fase 0 del procés de desescalada

2020 05 09 maparisc2Canyelles es manté a la fase 0 de desconfinament una setmana més.
 
Forma part de la Regió Sanitària Metropolitana Sud (Garraf), que està en una situació de risc moderat de rebrot del Covid-19.
 
 
 
Haurà de seguir complint les restriccions per passejar i fer esport.
 
 
El petit comerç també mantindrà les mateixes mesures:  obertura amb cita prèvia i atenció individualitzada, i la possibilitat que la restauració pugui vendre menjar a domicili o per emportar.

Llegeix més...

La deixalleria municipal oberta per a tots els usuaris

2020 05 07 deixalleriaobreLa deixalleria municipal està oberta per a tots els usuaris des del dissabte 9 de maig

Els treballadors i les persones que en facin ús han de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per prevenir la propagació de la Covid-19.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Canyelles, sempre al servei de les persones

Canyelles VADE Fires. Recull d'imatges

Canyelles havia de celebrar aquest diumenge una nova edició del VADE Fires. La situació d'emergència sanitària pel Covid-19 no ho fa possible, però aquest video recull un segit d'imatges d'edicions anteriors.

Llegeix més...