Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Les pistes de pàdel de la Zona Esportiva reobren a la fase 1 de desescalada

2020 05 18 esportsfase11Les pistes de pàdel reobren a la fase 1 de desescalada i es poden utilitzar amb cita prèvia i seguint les mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries

La resta d'instal·lacions esportives municipals romandran tancades de moment.

Més informació ⏬⏬⏬

Llegeix més...

Canyelles passa a la Fase 1 del procés de desescalada

2020 05 15 fase1Canyelles entra a partir d'aquest dilluns 18 de maig en la Fase 1 del procés de desescalada del confinament pel Covid-19.

Finalment, el Govern Espanyol ha donat el vistiplau a la proposta del Departament de Salut de la Generalitat perquè les comarques del Garraf i l'Alt Penedès passin a aquesta fase, tot i pertànyer a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

Aquest pas suposa un relaxament d'algunes mesures del confinament.

BOE 16 de maig

Llegeix més...

Reunió extraordinària del Consell d'Alcaldies per abordar la fase 1 de la desescalada al Garraf

2020 05 14 consellalcaldiesLes alcaldesses del Garraf s'han reunit aquest dijous al migdia en un Consell d'Alcaldies extraordinari per abordar l'entrada a la fase 1 del procés de desescalada de la comarca a partir del dilluns 18 de maig.

La conselleria de Salut ha proposat al Govern de l'Estat l'entrada a la fase 1 del Garraf i l'Alt Penedès. I les alcaldesses s'han reunit d'urgència aquest dijous per treballar en el que això significa per a la comarca i les mesures a adoptar.

Llegeix més...

L'Àrea d'Esports treballa en el desconfinament del sector al municipi per garantir la seguretat dels usuaris

2020 05 14 reunioesportsDes de l'àrea de gestió esportiva de l'Ajuntament de Canyelles se segueix treballant en el desconfinament progressiu en el sector esportiu.


Dimecres es va mantenir una reunió telemàtica de tècnics/ques d'esports dels municipis del Garraf juntament amb el Consell Esportiu per compartir informació referent a la tornada a l'activitat física i a l'organització d'activitats per aquest estiu.

Llegeix més...