Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

S'estableixen colònies de gats controlades a Canyelles

Amb la finalitat de tenir controlats als gats, per raons de salubritat, reproducció incontrolada i sanitat i benestar animal, es creen d’aquestes colònies controlades en punts concrets.

Formades per 3 tubs de formigó, cada colònia serà portada per una persona autoritzada i aquesta serà la única que podrà posar menjar i aigua, vigilar, netejar i controlar els gats d'aquell lloc.

És molt important que ningú no els alimenti fora de les zones controlades, de manera que els animals s’acostumin a menjar pinso sec en els punts d’alimentació establerts.

Llegeix més...

L'oficina mòbil d'informació al consumidor ha visitat Canyelles

Aquest passat dia 4 de març, l'OMIC ha visitat Canyelles. La propera visita serà el dia 6 de maig al C. Bassa d'en Llot (prop de la Sala Multicultural, al costat de la parada de Taxi-Bus) d'11h. a 13 h.

Aquesta oficina periòdicament ve al municipi perquè els ciutadans que ho desitgin puguin fer les consultes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors (etiquetatge, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres d’establiments, serveis diversos, etc), segons el programa de suport de les polítiques de consum de la Diputació de Barcelona al que el municipi de Canyelles està adherit.

Tanmateix, per qualsevol queixa o consulta també us podeu dirigir a l’oficina del consumidor de l’Ajuntament de Canyelles en horari d’oficina.

Amb la col·laboració de:

 

Valoració positiva de la campanya de donació de sang a Canyelles

2014 11 23 BusBancSangEl Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Canyelles agraeix la participació a la trentena de persones que van fer la seva donació de sang el passat 23 de novembre a la unitat mòbil instal·lada a la plaça del Casal. Aquesta col·laboració ciutadana és imprescindible per al bon funcionament del sistema sanitari del nostre país.

La seva tasca ha contribuït a recollir la sang necessària perquè tots els hospitals i clíniques de Catalunya puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties.

Diumenge 23 de Novembre vine a donar sang

Banc de Sang

El Banc de Sang i Teixits és el responsable únic de subministrar sang i hemoderivats a tots els centres sanitaris, públics i privats, de Catalunya i de vetllar per mantenir uns estocs estables durant tot l’any. Per aconseguir-ho, s’organitzen més de 80 campanyes de donació cada setmana, donant cobertura al 98% del total de la població catalana.

Tot i que Catalunya presenta un dels millors índexs de donació de l’estat espanyol, amb 40,55 donacions per mil habitants i any, encara hi ha molta feina per fer. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) situa el llindar òptim de donació entre les 43 i les 45 donacions per cada mil habitants i any.

Per disposar sempre de sang suficient i segura, cal incorporar la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i com una forma de participació cívica en la societat.

Per tot això, l’Ajuntament de Canyelles col·labora amb el Banc de Sang i Teixits en l’organització d’una campanya de donació de sang que tindrà lloc el pròxim diumenge 23 de novembre a la plaça del casal en horari de 10.00 h a 14.00 h.

Servei Extraordinari dimecres dia 5 de juny

Horari Especial Cap