Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Torna l'oficina mòbil d'informació al consumidor

El proper dia 6 de maig, al C. Bassa d'en Llot (prop de la Sala Multicultural, al costat de la parada de Taxi-Bus) estarà ubicada l’oficina mòbil del consumidor de 10.30h. a 13 h.

Aquesta oficina periòdicament ve almunicipi perquè els ciutadans que ho desitgin puguin fer les consultes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors (etiquetatge, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres d’establiments, serveis diversos, etc), segons el programa de suport de les polítiques de consum de la Diputació de Barcelona al que el municipi de Canyelles està adherit.

Amb la col·laboració de:

 

L’Institut Oftalmològic Tres Torres tornarà a fer proves gratuïtes de glaucoma a la gent gran de Canyelles

2015 04 09 Oftalmologia

Els exàmens de la visió seran gratuïts i es faran en una unitat mòbil que s'ubicarà a la pista del casal. Per cinquè any consecutiu, l'Institut Oftalmològic Tres Torres durà a terme de proves de glaucoma a la gent gran de Canyelles. Mesurar la pressió intraocular, fer una graduació aproximada de la visió i examinar l’ull amb la tècnica de biomicroscòpia per detectar cataractes seran alguns dels exàmens de la visió que, de manera gratuïta, es faran a aquelles que s’acostin a la unitat mòbil del centre.

La unitat s’instal·larà a la Plaça del Casal el dia 9 i 10 d’abril.
L’horari, serà de 10 a 14 i de 15 a 18 h.

Llegeix més...

S'estableixen colònies de gats controlades a Canyelles

Amb la finalitat de tenir controlats als gats, per raons de salubritat, reproducció incontrolada i sanitat i benestar animal, es creen d’aquestes colònies controlades en punts concrets.

Formades per 3 tubs de formigó, cada colònia serà portada per una persona autoritzada i aquesta serà la única que podrà posar menjar i aigua, vigilar, netejar i controlar els gats d'aquell lloc.

És molt important que ningú no els alimenti fora de les zones controlades, de manera que els animals s’acostumin a menjar pinso sec en els punts d’alimentació establerts.

Llegeix més...

L'oficina mòbil d'informació al consumidor ha visitat Canyelles

Aquest passat dia 4 de març, l'OMIC ha visitat Canyelles. La propera visita serà el dia 6 de maig al C. Bassa d'en Llot (prop de la Sala Multicultural, al costat de la parada de Taxi-Bus) d'11h. a 13 h.

Aquesta oficina periòdicament ve al municipi perquè els ciutadans que ho desitgin puguin fer les consultes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors (etiquetatge, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres d’establiments, serveis diversos, etc), segons el programa de suport de les polítiques de consum de la Diputació de Barcelona al que el municipi de Canyelles està adherit.

Tanmateix, per qualsevol queixa o consulta també us podeu dirigir a l’oficina del consumidor de l’Ajuntament de Canyelles en horari d’oficina.

Amb la col·laboració de:

 

Valoració positiva de la campanya de donació de sang a Canyelles

2014 11 23 BusBancSangEl Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament de Canyelles agraeix la participació a la trentena de persones que van fer la seva donació de sang el passat 23 de novembre a la unitat mòbil instal·lada a la plaça del Casal. Aquesta col·laboració ciutadana és imprescindible per al bon funcionament del sistema sanitari del nostre país.

La seva tasca ha contribuït a recollir la sang necessària perquè tots els hospitals i clíniques de Catalunya puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties.