Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Xerrada sobre la Patologia Mamària

Aquest diumenge dia 13 de maig, a les 11.00 hores, dintre de les Jornades de Formació i Coneixement, es portarà a terme, al Casal de la Gent Gran de Canyelles, la xerrada sobre la Patologia Mamària a càrrec del Doctor Xavier Encinas Méndez, especialista en cirurgia general i membre de la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes.
Aquest acte és de portes obertes per a tothom que vulgui assistir.

Xerrada: Drets i Deures dels Consumidors

Iniciant les activitats de primavera de la gent gran, i coincidint amb el dia Mundial dels Drets del consumidor, el dijous 15 de març a l’espai de la gent gran va tenir lloc la xerrada “Drets i deures dels consumidors” impartida per personal de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles.

Es va fer una exposició de temes molt diversos i de vital interès per als assistents: viatges, subministres domèstics, diferents tipus de compres i establiments, publicitat enganyosa, etc.

Va ser una xerrada molt interactiva i participativa.

Dintre de les activitats previstes per les àrees de sanitat i consum per aquest any 2012, comunicar-vos que enguany la unitat mòbil de la campanya de prevenció del glaucoma tornarà al nostre municipi, aquest cop per dos dies el 18 i 19 de juny. Ho anirem recordant mitjançant el web i els cartells informatius tant bon punt s’acostin les dates.

Visita de la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic a Canyelles

El passat dijous 28 de juliol des de les 10h i fins les 18 h. va visitar el municipi de Canyelles la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres amb motiu de la campanya que està fent per tot Catalunya per la prevenció del Glaucoma i degeneració macular associada a l’edat DMAE, efectuant revisions oftalmològiques amb caràcter gratuït a tots els ciutadans que ho sol·licitessin.

La població ho va acollir de molt grat, tant que a mig matí ja havien donat totes les hores del dia de que disposaven.