Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Xerrada: Drets i Deures dels Consumidors

Iniciant les activitats de primavera de la gent gran, i coincidint amb el dia Mundial dels Drets del consumidor, el dijous 15 de març a l’espai de la gent gran va tenir lloc la xerrada “Drets i deures dels consumidors” impartida per personal de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles.

Es va fer una exposició de temes molt diversos i de vital interès per als assistents: viatges, subministres domèstics, diferents tipus de compres i establiments, publicitat enganyosa, etc.

Va ser una xerrada molt interactiva i participativa.

Dintre de les activitats previstes per les àrees de sanitat i consum per aquest any 2012, comunicar-vos que enguany la unitat mòbil de la campanya de prevenció del glaucoma tornarà al nostre municipi, aquest cop per dos dies el 18 i 19 de juny. Ho anirem recordant mitjançant el web i els cartells informatius tant bon punt s’acostin les dates.

Visita de la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic a Canyelles

El passat dijous 28 de juliol des de les 10h i fins les 18 h. va visitar el municipi de Canyelles la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres amb motiu de la campanya que està fent per tot Catalunya per la prevenció del Glaucoma i degeneració macular associada a l’edat DMAE, efectuant revisions oftalmològiques amb caràcter gratuït a tots els ciutadans que ho sol·licitessin.

La població ho va acollir de molt grat, tant que a mig matí ja havien donat totes les hores del dia de que disposaven.