Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Sanitat i Consum

Reducció del 50% del cànon de l'aigua durant els mesos d'abril i maig

2020 03 aixetaaiguaReducció del 50% del cànon de l'aigua, amb caràcter universal per a tots els usuaris domèstics durant abril i maig.

S'amplia el cànon social per als col·lectius vulnerables 

Llegeix més...

Canyelles lamenta la mort de Josep Bayarri, Primer Tinent d'Alcaldia d’Olivella

2020 03 bayarriL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, en nom de tota la Corporació i de tot el municipi de Canyelles, vol expressar el seu més sentit condol, per la pèrdua aquest dijous, 2 d'abril, de Josep Bayarri, Primer Tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament d'Olivella, i vol expressar tot el suport a la seva família i a tot el Consistori d'Olivella.

Josep Bayarri ha compartit en els darrers anys molts moments en el nostre municipi. Quedarà en el nostre record la seva generositat i bonhomia. És una lamentable pèrdua, que Canyelles sent moltíssim. Adéu, company, ha expressat l'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.

Josep Maria Bayarri, ha mort aquest 2 d'abril de 2020 amb 70 anys, després d'estar quinze dies ingressat a l'Hospital Residència Sant Camil (Sant Pere de Ribes) per haver donat positiu del virus SARS-CoV-2.

Josep Bayarri era també regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Ocupació i de Relacions Institucionals i Protocol de l'Ajuntament d'Olivella.

Llegeix més...

Canyelles amb l'Autisme

2020 04 02 DiaAustimeCanyelles se suma, un any més, a la celebració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, el 2 d'abril

Aquest 2020 té per lema 'Puc aprendre. Puc treballar'

MANIFEST DIA AUTISME 2020

Llegeix més...

Canyelles a casa i activa. Omple els teus balcons amb missatges positivs #BALCONSAMBENERGIA

2020 03 balconscoronavirus copiaL'Ajuntament de Canyelles us proposa omplir els balcons amb missatges positius plens d'energia per als que més ho necessiten en aquests moments tan difícils pel Covid-19.

Sota el lema #BALCONSAMBENERGIA, us proposem que ompliu Canyelles de missatges positius.

Junts ho aconseguirem!!!

#Canyellesacasaiactiva

#JoEmQuedoACasa

#QuedatACasa

#JoActuo

Llegeix més...