Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Dia Mundial Contra el Càncer

2019 diacancerAquest 4 de febrer, torna a celebrar-se internacionalment el Dia Mundial contra el Càncer, una cita marcada al calendari per conscienciar la societat de la importància de combatre aquesta malaltia.

L'objectiu d'aquesta celebració, promoguda per la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC) amb el suport de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), és sensibilitzar la població mundial sobre el càncer, amb una incidència especial en l'àmbit de la prevenció.

Llegeix més...

Canyelles acull la segona jornada de presentació del Pla Estratègic Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf

2019 01 29 jornadasanitatEl Pla estratègic sanitari prioritza les actuacions que han de permetre adaptar els serveis a les necessitats de la població
Durant la Jornada de participació s’han debatut les propostes d’intervenció del Pla amb les entitats ciutadanes, els professionals de la salut i els ajuntaments de l’Alt Penedès i Garraf

Llegeix més...

Aquest diumenge Canyelles assoleix rècords de donacions de sang. Moltes gràcies!!!

2018 11 11 bancdesangUn total de 31 persones han donat sang en la campanya especial organitzada pel Banc de Sang

Les aportacions fetes beneficiaran 93 pacients

L'Ajuntament de Canyelles i el Banc de Sang volen agrair tots els canyellencs que aquest diumenge es van acostar fins a la unitat mòbil del Banc de Sang instal·lada a la plaça del Casal per donar sang.  

Un total de 31 persones es van apropar fins a la unitat mòbil interessades per la campanya, i 31 persones van poder donar sang, superant totes les rècords assolits fins ara a Canyelles. D'aquestes 31 persones, a més, cinc feien la seva primera aportació

La sang recollida servirà per beneficiar més de 93 pacients.

Llegeix més...

Aquest diumenge vine a donar sang a Canyelles. Dona el millor de tu.

2018 11 11 sangCampanya especial de donació de sang, aquest diumenge 11 de novembre, Canyelles

Entre les 10:00 hores i les 14:00 hores una unitat mòbil edel B anc de Sang i Teixits estarà a la Plaça del Casal

El Banc de Sang i l’Ajuntament de Canyelles organitzen aquest diumenge, 11 de novembre, una campanya especial de donació de sang. Entre les deu del matí i les dues del migdia, la unitat mòbil del Banc de Sang serà a la Plaça del Casal, on tothom qui ho desitgi podrà fer la seva donació. L’objectiu és remuntar les donacions de sang per assegurar-se que hi hagi sang suficient per a les transfusions que es fan diàriament als hospitals de Catalunya.

A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts.

Llegeix més...

L'Oficina del Consumidor torna aquest dimecres 7 de novembre

2017 oficinamobilconsumidorL'Oficina Mòbil del Consumidor torna aquest dimecres 7 de novembre a Canyelles. La ubicació és la placeta de la Bassa d'En Llot (prop de la Sala Multicultural, al costat de la parada del Taxi-Bus) i obre portes entre les 10,30 hores del matí i les 13 hores del migdia.

Llegeix més...