Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Urbanisme

Actuació de millora i pacificació del trànsit a diversos punts del municipi en el marc del Pla de Seguretat Viària

2018 02 20 carrernicaraguaL’Ajuntament de Canyelles ha dut a terme diverses actuacions de millora i pacificació del trànsit en alguns punts del municipi amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquests. Aquesta reordenació del trànsit s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària, i és una acció més dins de totes les que es duen a terme al llarg de l’any per garantir la seguretat dels conductors, dels vianants i també dels habitatges dels diversos carrers i sectors on s’actua. 

Llegeix més...

Avís de tall del submnistrament d'aigua a alguns carrers de Daltmar

2018 02 19 tallaiguasoreaLes tasques de manteniment obligatòries del dipòsit de distribució d'aigua, obliguen a tallar el subministrament d'aigua potable, aquest dimarts dia 20 de febrer durant unes hores, en alguns carrers de la urbanització  Daltmar, segon informa Sorea.

El tall d'aigua està previst entre les vuit del matí i les tres de la tarda, d'aquest dimarts 20 de febrer.

El tall afecta els següents carrers: Carrer Del Bosc de la Vall, De la Plana del Romantí, Camí de Canyelles, Carrer Del Puig de l'Àliga, Carrer de la Penya de l'Escofet i Camí del Parc d'Olèrdola.

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb el servei d'avaries de Sorea, 900 300 070. 

Millores a la xarxa d'aigua del sector del Pou Nou

2017 12 14 xarxaaiguapounou1La xarxa d’aigua del sector del Pou Nou s’està millorant per adequar-la a les necessitats actuals dels veïns de la zona. Durant aquests dies s’està fent una actuació per posar al dia una instal•lació antiga que s’havia quedat obsoleta davant dels nous requeriments de la zona i que en els darrers temps estava provocant reiterades incidències i deficiències en el servei d’aigua.

S’ha decidit actuar al sector per canviar les canonades d’alimentació per unes de més adequades a les noves necessitats de la zona, que ha crescut en el nombre d’habitatges i veïns.

Llegeix més...

L'alcaldessa de Canyelles explica el gran treball per regularitzar les urbanitzacions en una entrevista a Eix Diari

2017 10 27 entrevistaeixdiariL'alcaldessa de Canyelles explica, en una entrevista al diari digital Eix Diari el gran esforç i el continuat treball que està fent l'equip de govern en aquest mandat per l'ordenament urbanístic i per dotar de serveis tots els sectors del municipi. Regularitzar les urbanitzacions, reforçar la trama urbana i millorar la qualitat de vida de totes les famílies és una de les màximes prioritats de l'equip de govern que lidera Rosa Huguet.

Llegeix més...