Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Urbanisme

Millores a la xarxa d'aigua del sector del Pou Nou

2017 12 14 xarxaaiguapounou1La xarxa d’aigua del sector del Pou Nou s’està millorant per adequar-la a les necessitats actuals dels veïns de la zona. Durant aquests dies s’està fent una actuació per posar al dia una instal•lació antiga que s’havia quedat obsoleta davant dels nous requeriments de la zona i que en els darrers temps estava provocant reiterades incidències i deficiències en el servei d’aigua.

S’ha decidit actuar al sector per canviar les canonades d’alimentació per unes de més adequades a les noves necessitats de la zona, que ha crescut en el nombre d’habitatges i veïns.

Llegeix més...

L'alcaldessa de Canyelles explica el gran treball per regularitzar les urbanitzacions en una entrevista a Eix Diari

2017 10 27 entrevistaeixdiariL'alcaldessa de Canyelles explica, en una entrevista al diari digital Eix Diari el gran esforç i el continuat treball que està fent l'equip de govern en aquest mandat per l'ordenament urbanístic i per dotar de serveis tots els sectors del municipi. Regularitzar les urbanitzacions, reforçar la trama urbana i millorar la qualitat de vida de totes les famílies és una de les màximes prioritats de l'equip de govern que lidera Rosa Huguet.

Llegeix més...

Continuen les obres per completar la pavimentació a Les Palmeres

2016 11 21 ObresFase2La primera setmana de novembre l'Ajuntament de Canyelles va adjudicar les obres que permetran completar la pavimentació de tots aquells carrers que donin accés a qualsevol parcel·la que tingui edificació. Amb aquestes obres es donarà resposta a una problemàtica de molts anys, que ha dificultat el dia a dia de molts dels veïns de Les Palmeres.

Igual que es va fer en la primera fase d'obra, executada entre el 2014 i 2015, es realitzaran les obres necessàries mitjançant la Brigada municipal per tal d'encaixar els diferents accessos de les parcel·les amb la nova pavimentació dels carrers.

Llegeix més...

S’inicia la segona fase de les obres d’urbanització a Les Palmeres

2016 04 13 ObresPalmeres 01En la segona fase de les obres d’urbanització de Les Palmeres es preveu executar actuacions de pavimentació i de posada en marxa de la xarxa de clavegueram. 

Per posar en funcionament la xarxa de clavegueram està previst construir una estació de bombeig d’aigües residuals a la part baixa del carrer Jerez de la Frontera, adequar les canonades existents a la vessant que desaigua cap a Vilanova i construir nous trams de clavegueram en aquells carrers que s’hagin de pavimentar en aquesta mateixa fase d’obres i es puguin connectar a la xarxa existent.

Llegeix més...