Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Urbanisme

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf

2016 02 22 EstudiDIBALa Diputació de Barcelona juntament amb el Consell Comarcal del Garraf estan elaborant aquest estudi amb l’objectiu d'analitzar i diagnosticar les problemàtiques existents relacionades amb l’habitatge i la formulació d’estratègies i possibles actuacions per a la planificació de polítiques d’habitatge en el marc de les urbanitzacions residencials de baixa densitat que actualment tenen manca de proximitat, diversitat i vitalitat on la vida quotidiana de la gent es veu dificultada per la falta d’equipaments, serveis, comerç i transport públic. 

L’estudi l’està desenvolupant per un equip redactor de persones professionals especialistes en la matèria seleccionat per la Diputació de Barcelona, Col·lectiu Punt 6.

Llegeix més...

La Diputació de Barcelona elaborarà un estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat del Garraf

2015 11 20 EstudiUrbanisticEl 1r tinent d’alcaldia, Joan González, va compartir amb el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, i amb altres autoritats, la presentació de l’estudi que efectuarà la Diputació de Barcelona sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf. 

L’acte va tenir lloc el divendres, 20 de novembre, a la seu del Consell Comarcal del Garraf.

Llegeix més...

Continua el desenvolupament de les obres de pavimentació a Les Palmeres

2015 02 16 Palmeres 01

El passat mes de novembre van començar les obres de pavimentació de les Palmeres, actuació que es va dividir en quatre sectors. En els dos primers sectors les obres de pavimentació ja s’han finalitzat, degut a la reformulació de la rasants d’aquests carrers per tal de poder evacuar les aigües pluvials, algunes entrades a les edificacions existents han quedat alterades.

Per tal de completar l’actuació en l’aspecte d’acabats i d’enllaç amb les edificacions existents en els carrers on es realitzen les actuacions sobre el vial, s’ha començat una sèrie d’actuacions sobre les voreres i les entrades dels veïns. Aquestes actuacions es realitzaran mitjançant la Brigada de l’Ajuntament de Canyelles per tal d’abaratir costos, donar una major qualitat d’acabats i un tracte més personalitzat a les necessitats dels veïns afectats.

Llegeix més...

Es compleixen els terminis a la Urbanitació de Les Palmeres

Tal i com es va comprometre l’Ajuntament de Canyelles, el passat dia 30.07.2014 es va ordenar des de l’Ajuntament un 1r abonament en favor dels veïns/es de Palmeres que han acreditat ostentar dret de retorn corresponent a Memòria de Liquidació Junta de Compensació Palmeres.

L’import total d’aquest 1r lliurament ha estat de 194.531,90€, que correspon a un 77,26% del total del romanent econòmic a retornar per aquest concepte.

Aquest procés de retorn continuarà fins el 100% del romanent econòmic disponible –segons consignació a la Caixa General de Dipòsits de la Generalitat de Catalunya en data 17.07.12 per import de 251.767,63 €.

Es compleixen així els terminis establerts pel consistori, i alhora continuen els treballs a la Urbanització, entre ells les millores d’accessibilitat, amb la consolidació estructural del ferm en trams especialment deteriorats, un avanç que millorarà la qualitat de vida sobretot de aquells veïns i veïnes que pateixen per accedir a casa seva.

Amb aquestes actuacions, l’actual govern tira endavant el projecte d’urbanització, després de dècades aturat, i finalment s’inicien les obres d’urbanització de Les Palmeres, per tal de dotar aquesta urbanització de tots els serveis.