Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Urbanisme

Continuen les obres per completar la pavimentació a Les Palmeres

2016 11 21 ObresFase2La primera setmana de novembre l'Ajuntament de Canyelles va adjudicar les obres que permetran completar la pavimentació de tots aquells carrers que donin accés a qualsevol parcel·la que tingui edificació. Amb aquestes obres es donarà resposta a una problemàtica de molts anys, que ha dificultat el dia a dia de molts dels veïns de Les Palmeres.

Igual que es va fer en la primera fase d'obra, executada entre el 2014 i 2015, es realitzaran les obres necessàries mitjançant la Brigada municipal per tal d'encaixar els diferents accessos de les parcel·les amb la nova pavimentació dels carrers.

Llegeix més...

S’inicia la segona fase de les obres d’urbanització a Les Palmeres

2016 04 13 ObresPalmeres 01En la segona fase de les obres d’urbanització de Les Palmeres es preveu executar actuacions de pavimentació i de posada en marxa de la xarxa de clavegueram. 

Per posar en funcionament la xarxa de clavegueram està previst construir una estació de bombeig d’aigües residuals a la part baixa del carrer Jerez de la Frontera, adequar les canonades existents a la vessant que desaigua cap a Vilanova i construir nous trams de clavegueram en aquells carrers que s’hagin de pavimentar en aquesta mateixa fase d’obres i es puguin connectar a la xarxa existent.

Llegeix més...

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf

2016 02 22 EstudiDIBALa Diputació de Barcelona juntament amb el Consell Comarcal del Garraf estan elaborant aquest estudi amb l’objectiu d'analitzar i diagnosticar les problemàtiques existents relacionades amb l’habitatge i la formulació d’estratègies i possibles actuacions per a la planificació de polítiques d’habitatge en el marc de les urbanitzacions residencials de baixa densitat que actualment tenen manca de proximitat, diversitat i vitalitat on la vida quotidiana de la gent es veu dificultada per la falta d’equipaments, serveis, comerç i transport públic. 

L’estudi l’està desenvolupant per un equip redactor de persones professionals especialistes en la matèria seleccionat per la Diputació de Barcelona, Col·lectiu Punt 6.

Llegeix més...

La Diputació de Barcelona elaborarà un estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat del Garraf

2015 11 20 EstudiUrbanisticEl 1r tinent d’alcaldia, Joan González, va compartir amb el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, i amb altres autoritats, la presentació de l’estudi que efectuarà la Diputació de Barcelona sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf. 

L’acte va tenir lloc el divendres, 20 de novembre, a la seu del Consell Comarcal del Garraf.

Llegeix més...